w.a.mozart Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Nešto mi govori da beba sa slike nije beba iz teksta... imam neki osećaj... možda zbog ovoga što piše ispod slike Novorođenče / Ilustracija Лидија Миленковић, Suncan dan, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Де, човече опусти се, нико ништа не изврће руглу. Занимљиво је што је дала име по папи, да је неко друго име дете добило не би обратили пажњу медији. Зато имај више овога у , не мораш све озбиљно да схваташ. objasni mi koji ti je bio cilj ove teme,nesto spektakularno,sta treba da od ovog deteta napravite sesti cin Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Nešto mi govori da beba sa slike nije beba iz teksta... imam neki osećaj... možda zbog ovoga što piše ispod slike Novorođenče / Ilustracija Није хтео форум да објави слику са сајта, па сам преузео са гугла. То "Novorođenče / Ilustracija" писало је испод слике на изворном сајту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Девојчица брала јагоде... ....мислила је да је трава... Crveni Baron, Anette, feeble and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Ne mora da znaci... Zaista postoji u medicini takva trudnoca. Cak je skoro bio i dokumentarni serijal o tome i zaista se zene porode "odjednom" i bez najave... A inace se zenama javlja ....postar donese obavestenje kada treba da se porode ... da se ne iznenade .... E jesi car .... w.a.mozart and Dejan_kv је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Nešto mi govori da beba sa slike nije beba iz teksta... imam neki osećaj... možda zbog ovoga što piše ispod slike Novorođenče / Ilustracija :bleh: :bleh: :bleh: http://opusteno.rs/poster/2011/11/svakom-nas-spava-796/svakom-nas-spava.jpg Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 objasni mi koji ti je bio cilj ove teme,nesto spektakularno,sta treba da od ovog deteta napravite sesti cin Циљ теме је философско - теолошко - медицинске природе. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Tanak si ti za tu pricu. w.a.mozart and Столе је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Циљ теме је философско - теолошко - медицинске природе. Ček, ček....ti hoćeš da kažeš da je fenomen u današnje vreme da žena rodi dete??? Hm, interesantno.... :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 objasni mi koji ti je bio cilj ove teme,nesto spektakularno,sta treba da od ovog deteta napravite sesti cin Уствари циљ теме је да се јављају особе попут вас и да бесмисленим питањима мало тролују, тако да учествујете у једном психолошком тесту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Ček, ček....ti hoćeš da kažeš da je fenomen u današnje vreme da žena rodi dete??? Hm, interesantno.... :.mislise. Ма не, само одговарам бесмислено на бесмислена питања. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Mislim da si malo neozbiljan,zavrsavam razgovor,pozz bnenad92 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 nije znala da je trudna haahahaha daj bre, jok pa šta je mislila od čega raste stomak od piva? bnenad92 and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Ма не, само одговарам бесмислено на бесмислена питања. Iskreno....i tema je malo bez smisla...da se ne naljutiš .. bnenad92 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Iskreno....i tema je malo bez smisla...da se ne naljutiš .. Знам поставио сам тему да се људи мало насмеју, нисам веровао да ће неки овако озбиљно схватити. Срђан Шијакињић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука