Натан Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Netacno! Ja kad sam uplatio tad vazi, i mogu da pokupim dozvolu u zakonskom roku kad ocu! tako da ne lupaj i ti si u matrix tripu birokratskih fora i fazona, sad se i digitalizovani todor matrix hriscanske drzave pravi vazan pa daje lajk, ajde molim vas na sta to lici Ћути и плаћај, колико год пута да ти траже. У ''мојој држави'' не би морао да платиш ни једном... Не зато што би било бесплатно, већ због тога што ти ауто не би био потребан, морао би да пешачиш, као сав нормалан свет. :koka10: DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Kao sto se moglo i ocekivati Sa starim dozvolama vozićemo do 2017. Izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koje je u petak usvojila Skupština Srbije, rok za zamenu starih vozačkih dozvola, novim biometrijskim, produžen je za još tri godine, odnosno do 10. juna 2017. Натан, коЖељ њацИ , Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Kao sto se moglo i ocekivati Sa starim dozvolama vozićemo do 2017. Izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koje je u petak usvojila Skupština Srbije, rok za zamenu starih vozačkih dozvola, novim biometrijskim, produžen je za još tri godine, odnosno do 10. juna 2017. А ја трч`о онај дан ко суманут у МУП.... Ђуро Станивук, Млађони, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 А ја трч`о онај дан ко суманут у МУП.... i ja isto Nego, nije mi jasno zašto mi nisu tražili novu fotografiju :.mislise. na papirnoj roza dozvoli je ona kad sam imala 18 godina. Pitala sam na šalteru rekli su mi da ne treba nova fotografija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 i ja isto Nego, nije mi jasno zašto mi nisu tražili novu fotografiju :.mislise. na papirnoj roza dozvoli je ona kad sam imala 18 godina. Pitala sam na šalteru rekli su mi da ne treba nova fotografija Ako imaš biometrijsku ličnu kartu, onda uzimaju fotku kad si se slikala da bi je izvadila, ako sam ja dobro razumeo. I zato ti ne treba opet nova slika. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ako imaš biometrijsku ličnu kartu, onda uzimaju fotku kad si se slikala da bi je izvadila, ako sam ja dobro razumeo. I zato ti ne treba opet nova slika. Predala sam obrazac, staru vozačku i uplatnice, nisu mi tražili ličnu kartu a sad u sredu treba da preuzmem tu novu vozačku. Mislila sam da kad god se dokumenta produžavaju treba i nova slika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 А ја трч`о онај дан ко суманут у МУП.... Kondicioni :P Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 i ja isto Nego, nije mi jasno zašto mi nisu tražili novu fotografiju :.mislise. na papirnoj roza dozvoli je ona kad sam imala 18 godina. Pitala sam na šalteru rekli su mi da ne treba nova fotografija a čini se da na onoj nisi ispala baš kako bi htela, a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 a čini se da na onoj nisi ispala baš kako bi htela, a? Baš se sad smontirala za slikanja šalim se. Nije mi logično da ne uzimaju fotografiju sadašnjeg trenutka, ako nova dozvola važi kao što kažu 10 godina onda ću ja sa 40 godina imati sliku od 18 godina :.mislise. Postavila sam ovo pitanje zato što me zanima da li su još nekom ostavili staru sliku ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Predala sam obrazac, staru vozačku i uplatnice, nisu mi tražili ličnu kartu a sad u sredu treba da preuzmem tu novu vozačku. Mislila sam da kad god se dokumenta produžavaju treba i nova slika Pa da, ali oni u bazi imaju već tvoju sliku kad si se slikala za biometr. ličnu kartu. I sada će samo da je iskoriste i za novu vozačku. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 А ја трч`о онај дан ко суманут у МУП.... Ја сам мислио да ти само дозволу за зракомлат имаш... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука