Jump to content

Obavezna zamena starih vozačkih za nove biometrijske do 10. juna

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Netacno! Ja kad sam uplatio tad vazi, i mogu da pokupim dozvolu u zakonskom roku kad ocu! tako da ne lupaj i ti si u matrix tripu birokratskih fora i fazona, sad se i digitalizovani todor matrix hriscanske drzave pravi vazan pa daje lajk, ajde molim vas na sta to lici

Ћути и плаћај, колико год пута да ти траже. У ''мојој држави'' не би морао да платиш ни једном... Не зато што би било бесплатно, већ због тога што ти ауто не би био потребан, морао би да пешачиш, као сав нормалан свет. :koka10:  :ani_biggrin:  

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Kao sto se moglo i ocekivati

Izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koje je u petak usvojila Skupština Srbije, rok za zamenu starih vozačkih dozvola, novim biometrijskim, produžen je za još tri godine, odnosno do 10. juna 2017.
Подели на овим сајтовима

Kao sto se moglo i ocekivati

Izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koje je u petak usvojila Skupština Srbije, rok za zamenu starih vozačkih dozvola, novim biometrijskim, produžen je za još tri godine, odnosno do 10. juna 2017.

А ја трч`о онај дан ко суманут у МУП....

Подели на овим сајтовима

i ja isto  joooj

Nego, nije mi jasno zašto mi nisu tražili novu fotografiju :.mislise.  na papirnoj roza dozvoli je ona kad sam imala 18 godina.

Pitala sam na šalteru rekli su mi da ne treba nova fotografija ne_shvata

Ako imaš biometrijsku ličnu kartu, onda uzimaju fotku kad si se slikala da bi je izvadila, ako sam ja dobro razumeo. I zato ti ne treba opet nova slika.

Подели на овим сајтовима

Ako imaš biometrijsku ličnu kartu, onda uzimaju fotku kad si se slikala da bi je izvadila, ako sam ja dobro razumeo. I zato ti ne treba opet nova slika.

Predala sam obrazac, staru vozačku i uplatnice, nisu mi tražili ličnu kartu a sad u sredu treba da preuzmem tu novu vozačku.

Mislila sam da kad god se dokumenta produžavaju treba i nova slika ne_shvata

Подели на овим сајтовима

a čini se da na onoj nisi ispala baš kako bi htela, a?

Baš se sad smontirala za slikanja :))  šalim se.

Nije mi logično da ne uzimaju fotografiju sadašnjeg trenutka, ako nova dozvola važi kao što kažu 10 godina onda ću ja sa 40 godina imati sliku od 18 godina :.mislise.

Postavila sam ovo pitanje zato što me zanima da li su još nekom ostavili staru sliku ?

Подели на овим сајтовима

Predala sam obrazac, staru vozačku i uplatnice, nisu mi tražili ličnu kartu a sad u sredu treba da preuzmem tu novu vozačku.

Mislila sam da kad god se dokumenta produžavaju treba i nova slika ne_shvata

Pa da, ali oni u bazi imaju već tvoju sliku kad si se slikala za biometr. ličnu kartu. I sada će samo da je iskoriste i za novu vozačku.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...