ivona Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Знате ли која би мени реклама била најбоља? ВАША ДРЖАВА ВАМ ПОРУЧУЈЕ, ИМА ПОСЛА ЗА СВЕ, ЗАТВАРАЈУ СЕ БИРОИ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Иван Ивковић and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Vesna Milovic, Иван Ивковић and Saandra је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saandra Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Dok živiš, dolikuje ti da se nadaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 15, 2014 Пријави Подели Написано Јун 15, 2014 Nema tema najgore reklame cini mi se... Ovo me toliko iritira, ne znam je li navijacima mozda simpaticno ali meni je ocajno bgpj, Mini Mi and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 15, 2014 Пријави Подели Написано Јун 15, 2014 Pogledajte zašto ova indijska reklama ima skoro 25 miliona pregleda! Reklama za MTS Telekom koju je za manje od četiri meseca pregledalo 25 miliona ljudi, izazvala je podeljene reakcije (Мени је мало морбидна ова реклама ) Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Пг је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Vesna Milovic and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Лапис Лазули and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука