Jump to content

Занимљиве рекламе

Оцени ову тему

Srdjan

Препоручена порука

Nema tema najgore reklame cini mi se...

Ovo me toliko iritira, ne znam je li navijacima mozda simpaticno ali meni je ocajno

Лепо кажу да је за праве спортске фанатике :)

А и кладим се да пред женом/девојком не смеш тако да певаш, па си мало љубоморан :)

ПС: стварно је идиотска реклама

• Волим 1

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Pogledajte zašto ova indijska reklama ima skoro 25 miliona pregleda! Reklama za MTS Telekom koju je za manje od četiri meseca pregledalo 25 miliona ljudi, izazvala je podeljene reakcije

(Мени је мало морбидна ова реклама :0222_shocked: )

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...