Crveni Baron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Vidis sta pise? Haplo tip I , pre 25 000 godina na Balkanu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Како то може да има утицаја на оно што је он пре тога писао о Албанији и Албанском народу а ја после боравећи на КиМ личним увидом се уверио у то? Pa mogu i ja ( a, pismena sam, slali me u skole) da piasem recimo o jeziku i kulturi Baskijaca u Spaniji ( a za razliku od Ducica koji pojma i nema gde je i sta je Albanija ili Kosovo, ja sam bila tamo) nego koga zanima pisanje i teorije nekog pesnika sa nekog savresno desetog jezickog podrucja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 I pre 25 000 na balkanu I2 pre 17 000 na balkanu I2b pre 13 000 centralna evropa I2a pre 11 000 na balkanu .... Malo li je a polla nas je ovoga tipa ..... A dosljaci u 6. veku na balkan ... Hvala amerima sto su desifrovali DNK pa sada mozemo da naucno utvrdimo odakle smo i ko smo .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Da znate da ste me naterali da se registrujem zbog ove teme. Kao sto je puno puta navedeno, istoriju pisu pobednici I pojedinci sa sopstvenim interesima. Pa valjda smo za 20 god. Naucili da politika I istorija idi zajedno. Istina se da utvrditi sa pomocu genetike, anropologije I arheologije ; da li je to u interesi sadasnje vlade to je pitanje za njih. Nekako me njihov stav podseca na Komunisam u kojem mesto za cinjenice nije bilo , stalno se nesto brani I skriva a Ponajvise poreklo. Ja Sam sa juga Srbije I mogu reci da se mi kao Srbi po fiziologiji razlikujemo od regiona do regiona. U mojoj porodici sa obe strane su visoki plavi ljudi a Kad pogledala Srbe iz bosne I hrvatske fizioloski smo razliciti jer su Ono Mahom kao Crnogorci visoki I crni. Sto bi moglo da znaci da su razlicita plemena na eazlicitim prostorima. Ja zivim u Australiji I posmatram nase juznjake, Dok jim je ponasanje isto fizioloski su razliciti a Nedovoljno slicni da se mogu staviti u situ etnicku grupu, Naravno kad posmatrani u odnosu na druge nacije. Uostalom, u nama je istina, Naravno treba draw a da investira I da zapusimo siptarima Usta. ONI se do 1950 I neke nisu mogli medjusobno razumeti, d Gde je njihov a anthropological- dokazi, genetski- dokazi da su ONI prvi. Nije meni da se mi dokazuju Ali me boli sto smo skrhani I ugnjetavani od drugih I svojih od Noba do danasnjih unuka kosmopolita. ja sam o tome pisao u pocetku,da istinu pisu pobednici,ali istina je negde tamo, T'pol је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Cekaj bre!!! Pa moj deda je bio zandarm u Prizrenu. Ja sam iz Srbije, Ducic nije. Sta si ti to "uvideo" licnim boravkom tamo? Kada si bio tamo? Kakve veze jedan Ercegovac koji ni luk jeo ni luk mirisao ima sa Kosovom? Nikakve. Ni sa Srbijom, cak ni sa Mostarom, Trebinjem, a ponajmanje sa Srbijom i Kosovom. Зато има Тачи везе. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Зато има Тачи везе. A sto ne bi imao Tachi, Albanac sa Kosova, vise veze sa temom nego Ducic ili ti. Ako si rodjen i ziveo barem dvadeset godina na Kosovu, onda se izvinjavam, ali da jesi ipak bi razumeo te jako komplikovane medjuljudske odnose na Kosovu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 ja sam o tome pisao u pocetku,da istinu pisu pobednici,ali istina je negde tamo, A da se tu pak odlucis da le se tvoja tema odnosi na istoriju dvadesetog veka ili na neku evoluciju Srbalja kroz milenijume? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 A sto ne bi imao Tachi, Albanac sa Kosova, vise veze sa temom nego Ducic ili ti. Ako si rodjen i ziveo barem dvadeset godina na Kosovu, onda se izvinjavam, ali da jesi ipak bi razumeo te jako komplikovane medjuljudske odnose na Kosovu. Добра ствар коју признајем код Албанаца је та да би код њих сигурно имала "краћи" језик што би и за тебе и за нас била добра ствар. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Svi koji su pokusali da predstave siptare kao neki stari narod,lose su prosli sto se tice nauke,nemoze se bas tako lagati i izmisljati, Kad postoje argumenti,pisani dokumenti, Siptarski istoricari su pokusali da proture jednu laz,dac je medju starim ilirskim plemenima postojalo jedno pleme koje se zvalo Albani. To pleme ne postoji niti ga ima gde zapisano. Postojao je grad Albanon, Siptara na kosovo i metohiju nije bilo sve do 16 veka,prvi mali procenat koji su turci zabelezili po njihovom popisu iz 16 veka je negde 2 do 3 posto siptara,na kosovo i metohiju. Njihova velika invazija je bila posle velike seobe srba pod vodjstvom Arsenija carnojevica ,tada su oni sisli sa planina,spustili se u bogatu metohiju i otimajuci srpske kuce i imanja. Vise od 60 posto zemlje u metohiji je vlasnistvo crkve,ni jedno parce zemlj crkva nije prodala sve je to oteto od nje. T'pol је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Sta je?Ne odgovara srpska DNK struktura? Na srecu Srba a na zalost onih kojima nismo dragi sada smo u stanju da u milimetar odredimo nase geografsko poreklo i da utvrdimo nase trajanje na balkanu , sto bi se reklo , d'omasimo u nedelju dana najvise ... T'pol је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Добра ствар коју признајем код Албанаца је та да би код њих сигурно имала "краћи" језик што би и за тебе и за нас била добра ствар. Kako to da razumem? Da li to ima veze sa cinjenicom da sam ja zena i to vrlo pametna, humana, obrazovana? Da li je ovaj forum iskljucivo za muskarce? Da li sam ja ovde nepozeljna zbog svog jezika koji bi mi ti, srBski, domacinski skratio? A ako si zaljubljen u Albance i smatras njihov way of life savrsenim onda otvori svoj forum ili idi na Kosovo, ali nemoj meni da diktiras nacin misljenja koji je primeran ulozi zene u 19 veku u Srbiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Prva Prizrenska liga je tvorevina austrougarske,oni su sa siptarima radili na razbijanju srbije i srbske drzave. Doslo je vreme posle vise decenija,oni njihovi istomisljenici uz pomoc vatikana i atlanskog saveza, protiv srbije da bi progurali siptare. Ubrzo posle isterivanja srbije sa kosova,katolicka crkva je pocela sa gradnjom katedrale,konak episkopski,skolu,biblioteku.na 1,5 hektara zemljista. Vatikan je za to dao odobrenje. to je klasicna okupacija srbske teritorije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Nasa akademija je pod uticajem francuza,posle ko zna pod kojim uticajem,jer nasa akademija nauka je crna rupa ona je uvek bila antisrbska a ne srbska akdemija nauka,i danas je tako. Svi nasi komunisti za razliku od komunista drugih naroda,bili su patriote,kao rusi bugari...nasi su bili anti srbi,ostali verni politici kominterne . Za sve vreme komunizma siptari su imali privilegije kod vlasti,iz albanije su dolazili preko granice , podrucje kosova i mrtohije je proglaseno nerazvijeno,pa je dnevno odvajan ogroman novac za kosovo.Cak negde pise dnevno je po milion dolara odvajano za kosovo. Kaze se da se sa tim parama kupovala srpska imanja i pod pretnjom ih isterivali i proteravali.Ta imanja su kupovana iskljucivo za albance doseljenike. Nazalost u tome je ucestvovala srbska vlast,na celo sa srbima. Nasa vlast tadasnja je sve to krila od javnosti,da nebi udario u obraz tadasnje jugoslavije. o cemu se spekulisalo o podeli kosova,da uzmemo neko parcenece a ostalo da zaboravimo,to je ta srbska dekadencija,izdaja srpskog interesa. Znate sta je najgore,u nasoj akademiji nauka svi politicki komesari tog vremena su postali akademici i sede u srbskoj akademiji nauka. Ko se tamo nalazi grupa neznalica koji i dan danas laju i pljuju srbski narod i drzavu. A zive na grbaci srbskog na roda i uzivaju privilegije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Prva Prizrenska liga je tvorevina austrougarske,oni su sa siptarima radili na razbijanju srbije i srbske drzave. Doslo je vreme posle vise decenija,oni njihovi istomisljenici uz pomoc vatikana i atlanskog saveza, protiv srbije da bi progurali siptare. Ubrzo posle isterivanja srbije sa kosova,katolicka crkva je pocela sa gradnjom katedrale,konak episkopski,skolu,biblioteku.na 1,5 hektara zemljista. Vatikan je za to dao odobrenje. to je klasicna okupacija srbske teritorije Dejane, ja zaista imam problem da razumem sta ti pises. Da li je tebi stvarno srpski maternji jezik? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 sta ti nije jasno,ti ako verujes u komunisticku istoriju,slobodno veruj,ja ne verujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука