Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Баш нико? Твоји ближњи? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Баш нико? mislio sam velika vecina Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Твоји ближњи? Па кад нису твоји, нечији морају бити. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Па кад нису твоји, нечији морају бити. Важи. Нека их онда теби. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 mislio sam velika vecina То је већ нешто друго...а има ли међу њима да је неко искрено дошао због своје вере, а да је притом малчице попио кувано вино, ракију, бацио по коју петарду или не? Важи. Нека их онда теби. Хвала Богу на томе...теби радо препуштам "духовну аристократију" којој "очигледно и несумњиво" припадаш. w.a.mozart and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Хвала Богу на томе...теби радо препуштам "духовну аристократију" којој "очигледно и несумњиво" припадаш. Не, очигледно и несумњиво не припадам, као што не припадам овима што скачу као да их неко боде вилама и као суманути ударају у бубњеве. Очигледно је да се не може припадати сваком. Искрено ја не знам коме ти припадаш. Твоја ствар. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Лаку ноћ добри људи...и духовне аристократе. 8086.gif w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 као што не припадама овима што скачу као да их неко боде вилама Не бих рекао... Соломон се мало нашалио због твојег -твоји ближњи- а ти си, богами, скочила као да те боде вилама -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хришћанин012 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Христос се роди , ваистину се роди ! Ево да кажем и ја неку реч у вези ватромета и осталих баханалија , Мене лично све то подсећа на клањање златном телету, док је Мојсије отишао по заповести Божије. Извините на изразу, али наш народ већина, има паролу ЈЕДИ ПИЈ ВЕСЕЛИ СЕ , А ИЗ ТОГА ЛОГИЧНО СЛЕДИ НА ВЕЧНИ ЖИВОТ ПО....РИ СЕ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Не бих рекао... Соломон се мало нашалио због твојег -твоји ближњи- а ти си, богами, скочила као да те боде вилама Eх, сад кад није прошло, била је шала. Лаку ноћ Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хришћанин012 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Napravite ovakvu crkvu i eto mene na pricescu (ironija je sto u se ovom zezanju krije zaista jedan od problema crkve u danasnjem vremenu...) КАД БУДЕ БИЛО ОВАКВЕ ЦРКВЕ( ХОЛОГРАМИ И ЛАСЕРИ) ТО ЋЕ БИТИ АНТИХРИСТОВА ЦРКВА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 КАД БУДЕ БИЛО ОВАКВЕ ЦРКВЕ( ХОЛОГРАМИ И ЛАСЕРИ) ТО ЋЕ БИТИ АНТИХРИСТОВА ЦРКВА Da Isusovi apostoli vide sadasnje crkve od savremenog betona, sa celicnim temeljem i pecenim crepom, sa gromobranom i interfonom, sa aluminijumskim olucima i klimama... mislim da bi pomislili isto sto i ti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Od vas sam naucio da Crkva nije zgrada, crkva su ljudi. Crkvu cine ljudi i ljude cini ta crkva. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 КАД БУДЕ БИЛО ОВАКВЕ ЦРКВЕ( ХОЛОГРАМИ И ЛАСЕРИ) ТО ЋЕ БИТИ АНТИХРИСТОВА ЦРКВА A ono kad svestenici na sluzbi citaju sa tableta to je negde na pola puta? Иван Недић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ja nemam nista protiv vatrometa ali ako je lepo organizovano i sa ukusom.Bezveze mi je kad se skupe ljudi oko crkve na Badnje vece,i ono petarde lete na sve strane..Jos kad ides sa malom decom em sto ogluvis em sto moze neko da te osakati. nana, Иван Недић and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука