w.a.mozart Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Da li je nauka utvrdila koji su uzroci stvaranja musko zensko? U bibliji je to lepo napisano i objasnjeno,nazalos nauka to nece moci nikad da objasni. Oduševio si me... ovo je verovatno jedina tema koja počinje i završava istim postom - Hristos se rodi drvce, Dejan_kv, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Mislim da nije objektivno tvrditi da nauka nikad nece moci da objasni,ako to mozemo da tvrdimo onda se to zove dogma ,a ne potraga za naucnom istinom. Slazem se sa Milanom oko postavke da je zivot kretanje i to je njegova odlika i satkan je od polarnosti koje se nadopunjuju kako na mikronivou tako i u makrosistemima.Cak i uspostavljanje ravnoteze u sistemima je dinamickog tipa i privlacenje je jedan od mehanizama ,bilo kao biolosko ,seksualno ili elektronsko etc ,koji ima za ulogu da obezbedi upravo taj energetski dinamicki nivo ravnoteze,a na ''kraju'' se to sve svede do entropije bilo kao entropije mikrosistema bilo kao entropije makrosistema kao sto je univerzum,ali to je druga prica to je filozofska glupost,ne postoje samo dva pola,nego više Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Можда није глупост него немоћ. Шта ти можеш рећи у трећем полу? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Можда није глупост него немоћ. Шта ти можеш рећи у трећем полу? nema samo treći ima ih više,nemam šta da kažem,nisam informisan detaljnije,znam samo da postoje.... u pravu si za nemoć,ali mi jednu vrstu nemoći zovemo glupost,jer ona to jeste e sada za ove teme ljudi su nekako preglupi jer ne možemo da odgonetnemo ove stvari... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 @@Justin Waters, Значи класична физика је за тебе истина. Fizika je istina, a ja sam htjeo reci da je jedna Istina Hristos, i ta istina nije zavisna od toga kako fizicki svijet funkcionise i tu nema nikakve uzrocno posljedicne veze. Ali to znamo svi ne znam zasto sad potezemo ovo pitanje. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 nema samo treći ima ih više,nemam šta da kažem,nisam informisan detaljnije,znam samo da postoje.... Sjajan odgovor. Nemam pojma sta su, samo znam da postoje. Imaju jedino dva, elektricna pola. Na koje polove mislis, rekao si vjerovatno i sam, nemas pojma. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Избегаваш квантну физику. Зато не вреди полемисати. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Sjajan odgovor. Nemam pojma sta su, samo znam da postoje. pa postoje,nisam informisan detaljnije da bi ovdje mogao da izlažem to,ja se ne upuštam u raspravu kada nešto ne znam dovoljno. onoga kog zanima može da se informiše,danas je to lako... međutim ako se zna da postoji više polova od 2 onda je bez veze ova logika sa dualnosti i reci mi kak onisam u pravu ak oto kažem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Избегаваш квантну физику. Зато не вреди полемисати. Ko ja? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 pa postoje,nisam informisan detaljnije da bi ovdje mogao da izlažem to,ja se ne upuštam u raspravu kada nešto ne znam dovoljno. onoga kog zanima može da se informiše,danas je to lako... međutim ako se zna da postoji više polova od 2 onda je bez veze ova logika sa dualnosti Pa ko zna? Ne mozes tvrditi da znas da postoji vise polova, a ne mozes ni osnovnu referencu ka tim polovima da das. Elektricni polovi su poznati, zovu se negativni i pozitivni....tako mozes da kazes 86 pol zove se tako, 567 zove se tako, ali ne znam vise da kazem pogledaj tu i tu oblast. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 @@kordun, Ако се ти ниси информисао, како ћемо ми? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Избегаваш квантну физику. Зато не вреди полемисати. jel ja ? ne izbjegavam brate, nego je to oblast nauke koja je bliska fikciji, takva joj je priroda,sutra možemo doći do toga da ništa od kvantnog svijeta nije onak okako smo mislili, npr. ona teorija strun,šta ako je tačna onda ruši sve i model atoma i sve ostalo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 @@kordun, Ако се ти ниси информисао, како ћемо ми? ne zanima me brate trenutno,iskren da bude mmalo sam se umorio od obrazovanja u toj sferi,malko sam izgubio na interesovanju kako starim,neke druge oblasti su mi zaokupile pažnju.... drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 jel ja ? ne izbjegavam brate... Нисам теби то реко. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Само су једни тата и мама. Како можеш рећи за више полова? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука