Jump to content

Зашто идете на фејсбук...?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Jako je koristan sajt za održavanje kontakta sa prijateljima, ne samo što je besplatno, već je i prilično brz i efikasan način komunikacije. Sazna se i dosta informacija o nekim događajima koje pratiš, i o ljudima,  jednostavno si u toku. Sa druge strane, zaista je vrlo zarazno, pa treba pronaći pravu meru.  

Подели на овим сајтовима

Mene na primer uopste neinteresuju moji skolski prijatelji i gde su sada, gde letuju sta rade, da li su trenutno u kafani sta su kupili itd.

Neka su zivi i zdravi i to je dovoljno. Svako nek zivi svoj zivot i gleda svoja posla.

Подели на овим сајтовима

На ФБ постоје и прави пријатељи ( кумови , родбина особе које познајеш и с којима се дружиш )

Баш зато ми и није јасно шта се с њима дружити виртуелно ако их виђаш и уживо?

Подели на овим сајтовима

Ja recimo pratim rad nekih grupa - dok je bio fax aktuelan to nam je bila virtuelna oglasna tabla za ceo smer, lakše smo se mi studenti organizovali za neke akcije, a i recimo par grupa sa aforizmima i vicevima su mi baš zadovoljstvo da pregledam

Naravno tu su i moji drugovi koji su po lepoj našoj zemlji... Mnogo je lakše da se ispričamo...

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

П.С. Гледај да ме опет пријавиш администрацији

nemoj da mi spamujes temu.... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Баш зато ми и није јасно шта се с њима дружити виртуелно ако их виђаш и уживо?

Feeble...Mislim da je Mironosnica rekla isto što i ja...a to je da ti ljudi ne žive u istom gradu, gde i mi živimo

Подели на овим сајтовима

Dok sam zivela u drugom gradu otvorila zbog jeftinije komunikacije sa rodbinom i prijateljima. I dalje zato sluzi jer mi majka cesto nije u gradu pa postavljam slicice sina da ga vidi... imam silne stranice koje pratim... sve sto nije preterano ne moze sa skodi, valjda... :D

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

Ja recimo pratim rad nekih grupa - dok je bio fax aktuelan to nam je bila virtuelna oglasna tabla za ceo smer, lakše smo se mi studenti organizovali za neke akcije, a i recimo par grupa sa aforizmima i vicevima su mi baš zadovoljstvo da pregledam

Naravno tu su i moji drugovi koji su po lepoj našoj zemlji... Mnogo je lakše da se ispričamo...

profilna na fejsu ti je simpatičnija... nije da je ova ružna al ovde si ozbiljnija :)))

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

profilna na fejsu ti je simpatičnija... nije da je ova ružna al ovde si ozbiljnija :)))

hehe 'fala vi - pa to je i bio cilj, ja ovde kad sam se aktivirala - reko': ,,sad ćeš ovde da se obrazuješ, nemo' previše da se izmotavaš!'', a na fb je skoro stavljena (pre dva-tri dana)

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

...ја немам свој профил на фејсу и не желим  да га имам....

...зато ме интересује зашто ви идете на фејс?...шта је то што вам највише значи тамо...?

:)  Идем само да прочитам нешто...

facebook.png

итд...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Idem da bih svima lajkovala slike.

Šalim se. :D

Ranije sam sa prijateljima razmenjivala mejl,ali je to prestalo da funkcioniše.A pošto   sam morala da se povežem i ostanem u toku svih dešavanja,odlučila sam da napravim profil.I tako je sve počelo...i ko zna kako i kad će da se završi.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...