ПиП Написано Јануар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 И ја сам на један моменат био зачуђен када ми је пријатељ, иначе припадник поменутог реда, љетос рекао да ће одржати скуп у манастиру. Показао ми је и слике кад је све прошло. Углавном, није било непознато надлежном архијереју а вјерујем ни вишим инстанцама. Ко с' ђаволом тикве сади, о главу му се олупају, вели наш народ. Да нас Бог сачува! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Kako su ružni ovi templari. Kao da ih je Mišković pravio. Ne, ozbiljno, baš su ružni ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Vladika ima jake veze sa Karađorđevićima i ovo je samo usluga njima. Origen and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 И ја сам на један моменат био зачуђен када ми је пријатељ, иначе припадник поменутог реда, љетос рекао да ће одржати скуп у манастиру. Показао ми је и слике кад је све прошло. Углавном, није било непознато надлежном архијереју а вјерујем ни вишим инстанцама. Аватар, ијекавица, стил... Евгеник? Што је баби мило то јој се и снило... ? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Moj "red" je takođe praktikovao da se okuplja u manastiru svv. Vladike Nikolaja, imam možda sačuvane slike ako nađem postaviću . Inače krst iznad je donirao Poljak. Mi nismo inače držali službe u crkvi već u sali. Mi ne idemo dugo već tamo, pa mora da se živi od nečega... A koji je taj tvoj red aki nije strogo cuvana tajna? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Origen Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Што је на жалост тачно. Зашто ,,на жалост '' ? And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Оно што је мени скроз иритантно,јесте то што ове врсте организације,масони,темплари, ото и слично, у својим статутима као главну ставку имају као хуманитарни карактер ,помоћа слабима сиромашнима , а верујем да би се та екипа убила за један изгубљени евро... Коме су бре они било шта помогли у овом животу, а да се нису у питању само њихови интереси и џепови... А најогавније што наши срби,припадници тих циркусаната,имају приче како су помогли србији у свим овим годинама страдања... Е ,темплари,немој више да нам поможете,живота вам... maki32 and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Аватар, ијекавица, стил... Евгеник? Што је баби мило то јој се и снило... ? Брате слаб ти је тај грах за гатање, пробај са неком другом сортом. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 @@Зосима, aj brate da ih nekako kontaktiramo da nam daju pare za hosting ИгорМ, Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 @@Зосима, aj brate da ih nekako kontaktiramo da nam daju pare za hosting само мудро (тешко нама ако затраже размену банера) Милан Ракић and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 само мудро (тешко нама ако затраже размену банера) Ма пусти банере...тешко нама ако затраже размену жена. Јанко, Дејан and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Ма пусти банере...тешко нама ако затраже размену жена. А ? П.С . Онај аватар ти је био лепши није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 А ? П.С . Онај аватар ти је био лепши Чуо сам да је то саставни део склапања било које врсте уговора са темпларима...па рекох да упозорим браћу. П.С. Зато је и замењен. Јанко, Crveni Baron and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Лооодило... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука