Jump to content

Манастир Соко Град - да ли је ово нормално по вама?

Оцени ову тему

Препоручена порука

И ја сам на један моменат био зачуђен када ми је пријатељ, иначе припадник поменутог реда, љетос рекао да ће одржати скуп у манастиру. Показао ми је и слике кад је све прошло. Углавном, није било непознато надлежном архијереју а вјерујем ни вишим инстанцама.

Ко с' ђаволом тикве сади, о главу му се олупају, вели наш народ. Да нас Бог сачува!

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 65
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

И ја сам на један моменат био зачуђен када ми је пријатељ, иначе припадник поменутог реда, љетос рекао да ће одржати скуп у манастиру. Показао ми је и слике кад је све прошло. Углавном, није било непознато надлежном архијереју а вјерујем ни вишим инстанцама.

Аватар, ијекавица, стил...

Евгеник?

Што је баби мило то јој се и снило... ?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Moj "red" je takođe praktikovao da se okuplja u manastiru svv. Vladike Nikolaja, imam možda sačuvane slike ako nađem postaviću . Inače krst iznad je donirao Poljak. Mi nismo inače držali službe u crkvi već u sali.

Mi ne idemo dugo već tamo, pa mora da se živi od nečega...

A koji je taj tvoj red aki nije strogo cuvana tajna?

Подели на овим сајтовима

Оно што је мени скроз иритантно,јесте то што ове врсте  организације,масони,темплари, ото и слично, у својим  статутима као главну ставку имају као хуманитарни карактер ,помоћа слабима сиромашнима , а верујем да би се та екипа убила за један изгубљени евро...

Коме су бре они било шта помогли у овом животу, а да се нису у питању само  њихови интереси и џепови...

А најогавније што наши срби,припадници тих  циркусаната,имају приче како су помогли србији у свим овим годинама  страдања...

Е ,темплари,немој више да нам поможете,живота вам... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Аватар, ијекавица, стил...

Евгеник?

Што је баби мило то јој се и снило... ?

Брате слаб ти је тај грах за гатање, пробај са неком другом сортом. :)
Подели на овим сајтовима

:aplauz:  само мудро (тешко нама ако затраже размену банера)

Ма пусти банере...тешко нама ако затраже размену жена.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

А ?

П.С . Онај аватар ти је био лепши

Чуо сам да је то саставни део склапања било које врсте уговора са темпларима...па рекох да упозорим браћу.

П.С. Зато је и замењен.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...