Jump to content

Кад почиње трећи светски рат?

Препоручена порука

видовдан тема ;)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

рат пред крајем..а ми губимо..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

ja joj kažem cico lezi...... a ona nije htela da legne nego sela ....stisla cd izmedju kolenca i tako odlučila da odlsušamo ploče...

kasnije naravno kad je dobila moju burmu i ubacila taj cd pritisnula start još ne mogu da dodjem sebi da slušam sve vreme nešto što muzika nije....nadam se ipak nekom mirnom raspletu i rešenju ....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Зна ли неко?

Кад нама Србима неко да атомцку бомбу.

Све ће да ги потепамо! :)

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Да ли можете да замислите трећи светски рат без тоталног уништења планете?

да, у трећем нема оружија..паре..култура...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...