Jump to content

Какве сте несташлуке правили у школи?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 82
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја сам кокодакала на часу, у средњој. :) Друг и ја причали о рекламама.Тад била актуелна нека са кокодакањем, која рекламира супицу.Мало сам се занела и чула ме професорка.Истерала ме са часа да кокодачем напољу.Изађем ја, ал напољу није ништа смешно.Вратим се на час, сва озбиљна, седнем...погледам друга..а онда креће незаустављив напад смеха.Е, тад ме избацила жена, без могућности враћања на час. :)))

Подели на овим сајтовима

Vraćala se jedne noći kući sa nekih piva u parkiću pa mi bilo zabavno od nekih mučenih omladinaca SPS koji su lepili plakate sa džinovskim Slobinim likom da izmolim jedan.

Sutradan u gimnaziji sam ga - hipsterski ironično - zalepila iznad table, na počasno mesto koje je baš u tom trenutku, između Tita i Sv. Save, bilo upražnjeno.

I ceo dan posmatrala reakcije profesora.  :)))

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Vraćala se jedne noći kući sa nekih piva u parkiću pa mi bilo zabavno od nekih mučenih omladinaca SPS koji su lepili plakate sa džinovskim Slobinim likom da izmolim jedan.

Sutradan u gimnaziji sam ga - hipsterski ironično - zalepila iznad table, na počasno mesto koje je baš u tom trenutku, između Tita i Sv. Save, bilo upražnjeno.

I ceo dan posmatrala reakcije profesora.  :)))

Ја сам због тих плаката добио пендреком по леђима. Добро, нисам их лепио него одлепљивао.

Подели на овим сајтовима

Боље да ви не дајем идеје, добра сте деца... :)

Ајд дај коју, ја се све устручавам из истог разлога реко ти ћеш први кад цврц.

Подели на овим сајтовима

Направио сам један несташлук пре пар дана, на сајту заједнице музичких школа људи постављају питања у вези републичког такмичења, и напишу неко своје име,........ ја, као, да ме не би препознали и да не бих деловао сам себи глупо, потписах се као "кукуруз" порука ми је била на ауторизацији и није објављена :D али питање ми је било озбиљно

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...