Рада.. Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 U predškolskom vaspitačica nas pustila da se igramo napolju i ja odvedem svu decu u trešnje 3km dalje Nikome se nismo javili gde idemo, posle toga se dvorište uvek zaključavalo. Vesna Milovic, Н И Н Е, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Где си ти жено ишла у школу ? I kod mene u srednjoj nas 25 redovno upisalo a još 24 bilo ubačeno preko veze :/ Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Ja sam imala i imam i dalje problem sa smijehom...lako se zasmijem, a ne znam tiho to da odradim I cesto su me izbacivali zbog toga sa casova Снежана, Н И Н Е and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 I kod mene u srednjoj nas 25 redovno upisalo a još 24 bilo ubačeno preko veze :/ Много. Баш нису имали меру. 25 Х 2000 марака Х 14 одељења Х 4 разреда... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 У основној сам био миран, нисам био повучен али нисам правио никакве глупости.У средњој, ајој! Прве две године су и биле океј, трећа и четврта - катастрофа. На часу географије ме ухапсила полиција... На математици, физици, историји, информатици сам углавном спавао или са ортаком играо ''вешање'' или како се то већ зове. Нисам се свађао са професорима и правио се важан, али нисам ни учио, угл. сам контролне само потписивао и тако... Исправљали смо по 4-5 јединица за један час, свашта је било! Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Уф, ово са преправљањем оцена ми је дно. Не знам који то професор не може да провали, посебно сада кад паралелно мора да води и своју документацију. Свашта. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 На часу географије ме ухапсила полиција... :jtl2jq: "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Уф, ово са преправљањем оцена ми је дно. Не знам који то професор не може да провали, посебно сада кад паралелно мора да води и своју документацију. Свашта. Добро, рецимо из хемије смо ми имали области и сами учили и јвљали се да одговарамо и пишемо, па се узимао просек 3 или 4 оцене и онда се једна писала у дневник. Није толико тешко исправити 5 јединица тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Iz jednog predmeta sam sasvim slucajno imala sve petice,pa je profesorka nekoliko nas nagradila time sto necemo raditi poslednji kontrolni ,ja sam sedela u zadnjoj klupi... Kolega mi je dao zvaku,a onda nas je profesorka izbacila sa casa... ...i tako sam dobila neopravdani. Jednom sam u skolu dosla sat vremena ranije ... Jednom zamalo da me zakljucaju u skoli ,nisam mogla da sidjem niz stepenice,bilo je klizavo ... Moj drug iz druge skole je poslao cigance da vice ispod prozora za vreme casa biologije jer je profesorka stvarno bila pokvarena prema meni... Boze, ja sam bila totalno izgubljena.... ...ali sam bila dobra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Дааа, у 7. разреду сам отишао у школу без торбе, хехе, директор ме вратио кући. Јесам будала... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Дааа, у 7. разреду сам отишао у школу без торбе, хехе, директор ме вратио кући. Јесам будала... Mene nisu ni vracali, ja nisam ni isao u skolu. Ni u srednju ni u osnovnu. Шиле_95 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 skakao sa sprata kroz prozor za 10 romana vise puta, to nije najgore, ono najcrnje me sramota da kazem.... Човек Жоја, Н И Н Е, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 skakao sa sprata kroz prozor za 10 romana vise puta, to nije najgore, ono najcrnje me sramota da kazem.... Јел` барем Дух са секиром био у питању? Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Јел` барем Дух са секиром био у питању? Свашта и ти Милане... какав црни "Дух са секиром", па ако је "ono najcrnje" онда је ваљад Black Стена у питању. Мис'им, најлогичније исходи. Човек Жоја and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Јел` барем Дух са секиром био у питању? naravno Милан Ракић and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука