Jump to content

Какве сте несташлуке правили у школи?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

U predškolskom vaspitačica nas pustila da se igramo napolju i ja odvedem svu decu u trešnje 3km dalje :D

Nikome se nismo javili gde idemo, posle toga se dvorište uvek zaključavalo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 82
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I kod mene u srednjoj nas 25 redovno upisalo a još 24 bilo ubačeno preko veze :/

Много. Баш нису имали меру.

25 Х 2000 марака Х 14 одељења Х 4 разреда...  0703_read

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

У основној сам био миран, нисам био повучен али нисам правио никакве глупости.
У средњој, ајој! Прве две године су и биле океј, трећа и четврта - катастрофа. На часу географије ме ухапсила полиција... На математици, физици, историји, информатици сам углавном спавао или са ортаком играо ''вешање'' или како се то већ зове. Нисам се свађао са професорима и правио се важан, али нисам ни учио, угл. сам контролне само потписивао и тако... Исправљали смо по 4-5 јединица за један час, свашта је било!
:)

Подели на овим сајтовима

Уф, ово са преправљањем оцена ми је дно. Не знам који то професор не може да провали, посебно сада кад паралелно мора да води и своју документацију. Свашта.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Уф, ово са преправљањем оцена ми је дно. Не знам који то професор не може да провали, посебно сада кад паралелно мора да води и своју документацију. Свашта.

Добро, рецимо из хемије смо ми имали области и сами учили и јвљали се да одговарамо и пишемо, па се узимао просек 3 или 4 оцене и онда се једна писала у дневник. Није толико тешко исправити 5 јединица тако.
:)
Подели на овим сајтовима

Iz jednog predmeta sam  sasvim slucajno imala sve petice,pa  je profesorka nekoliko nas nagradila time sto necemo raditi poslednji kontrolni  ,ja sam sedela u zadnjoj klupi... Kolega mi je dao zvaku,a onda nas je profesorka izbacila sa casa...  :)) ...i tako sam dobila neopravdani.

Jednom sam u skolu dosla sat vremena ranije ...   :cheesy3: 

Jednom zamalo da me zakljucaju u skoli ,nisam mogla da sidjem niz stepenice,bilo je klizavo ... :)))

Moj drug iz druge skole je poslao cigance da vice ispod prozora  za vreme casa   biologije jer je profesorka stvarno bila pokvarena prema meni...

Boze, ja sam bila totalno izgubljena.... :))) ...ali sam bila dobra.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Дааа, у 7. разреду сам отишао у школу без торбе, хехе, директор ме вратио кући. Јесам будала...

Mene nisu ni vracali, ja nisam ni isao u skolu. Ni u srednju ni u osnovnu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

skakao sa sprata kroz prozor za 10 romana vise puta, to nije najgore, ono najcrnje me sramota da kazem....

Јел` барем Дух са секиром био у питању? :)

Подели на овим сајтовима

Јел` барем Дух са секиром био у питању? :)

Свашта и ти Милане... какав црни "Дух са секиром", па ако је "ono najcrnje" онда је ваљад Black Стена у питању. Мис'им, најлогичније исходи.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...