Драшко Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Па мало сам се нашалио, тј. ако су вам то несташлуци ви сте се онда још за школских дана посветили HYN Ал надокнадио сам касније, за Весну не знам...али....за мене знам Ја сам више имао тако неке испале, можда сам негде писао већ ово....у војсци сам једно време био задужен за разглас, могао сам и да пуштам музику, али нисам имао увид колико се чује у павиљону где су били војни полицајци, елем....пијемо ти пивце, нас четворица у разгласу (нема светла у главној просторији, али у улазној има) Окренем главу ка орманчету да узмем пиво, враћам главу, видим ову тројицу у ставу мирно и силуету громаде на вратима "Ко је задужен за разглас?" чује се прво тихо "ја" реко затим следи УРЛИК "ЈЕСИ ЛИ ТИ ГЛУУУУУУВ!!!!!" ја упитам "јел гласно?" урлик понавља питање "ЈЕСИ ЛИ ТИ ГЛУУУУУУУУВ!" "нисам" реко особа одговара (истим урликом) "СТИИИИШАААААЈЈЈЈ!!!" и тако погреши човек Дуња, Милан Ракић, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 У основној као Драшко а у средњој свакојаке несташлуке правио. На пример пио пиво на часу. Милан Ракић, Човек Жоја, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Да споменем и ја неки а да није од оних казнених. Сећам се једне смишљене шале са профом машинства... завршна 4. година средње а професор Милан нам предавао више од пола стручних предмета, иначе и војно лице... "Узео ме на зуб" (али позитивно) када сам једном изјавио да га виђам више него рођене родитље у току дана, бесан јер ме прозвао. Наравно од 6 часова, 4 код њега скоро сваког дана. Млађи човек, висок, проћелав, озбиљан али волео је да се нашали. Имао је фору да пише утиске/оцене у његов лични дневник звани буквица - мали нотес са списком. Ту су се могле наћи и оцене из хумора па и труда за преписивање (оцена 2) па и за убацивање згужваног папира у корпу испод табле из места. Елем, од дугачке учионице у којој су се налазили елементи машинске струке (зупчаници, одливци, разни материјали, алати, магнети, металне кугле...) преградили су зналци неким монтажним зидом и добили две учионе. Наравно то се мало дрмусало, цео преградни зид, када се залупе врата и табла се затресе а ја какве сам природе све сам морао да снимим и смишљам зашто то и како... и падне ми на памет да зарадим оцену из хумора (да му се осветим) Знајући рутину профе, улази као да разваљује ногом врата, обавезно их залупи и онако озбиљан баца дневник на сто из даљине (да пљусне). Табла, иначе продужена варијанта, накривљена у десно на доле за пар степени, окачена на оном монтажном зиду, корпа за смеће испод ње... сетим се ја, поставићу металну куглу на вр' табле она ће пасти у суд (испод табле, скупља прашину креде) када овај залупи врата и откотрљаће се на десни крај, тамо ћу поставити повећи зупчаник да настави реакцију, упашће у корпу пуну папира и трас, редар ће морати да скупља још поспем мало прашине од креде на његов сто (нервирао ме лик из прве клупе па и њега да решим). Акција - улази профа, озбиљан полуотворених уста, залупи врата, све иде по плану, котрља се, он то посматра али и баца дневник на сто са кога се диже прашина право у лице "оном лику" међутим профа то не види јер га занима кугла која пада оде у страну и даље гура зупчаник који упада у корпу и изврће је са све смећем... На његовом лицу кез а онај лик из прве се диже бесан да се жали међутим, профа каже ај' кад си већ устао да покупиш све а могао би ми и сто обрисати нешто је мусав, па упита: Ко је одговоран за ову акцију има 5, улепшао ми је дан. sHa_sarcasticlol Н И Н Е, Драшко, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 @@ИгорМ, Сјајно... Као клинац сам вазда правио неке замке, ово ми дошло на брзака Драшко and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Одговарала сам уместо других у средњој; било нас је 55-оро у одељењу. Драшко, Vesna Milovic and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Одговарала сам уместо других у средњој; било нас је 55-оро у одељењу. Знам такве случајеве, моја другарица једном тако одговарала па је на крају одговарања историчарка Рада упитала "како ти се зове тата" наравно ова није знала а има рубрика где пишу и имена родитеља ИгорМ and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Знам такве случајеве, моја другарица једном тако одговарала па је на крају одговарања историчарка Рада упитала "како ти се зове тата" наравно ова није знала а има рубрика где пишу и имена родитеља Ау! Нисам то имала тада на уму, била ми је једино фрка да се неко из масе не излети када кажем на крају име - у смислу да ме не ода. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Одговарала сам уместо других у средњој; било нас је 55-оро у одељењу. И не збунили профе 55 ехеј Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 И не збунили профе 55 ехеј Да. А последња три реда спојене клупе, па док испрескачеш све прође одмор (=пола цигарете). Сад размишљам о том периоду. Нисам се нешто мангупирала. Била сам одушевљена јер моји нису хтели да иду на родитељски увек (била сам 52. у дневнику), рекли разредној да ми правда часове кад год ме нема. То је и њој одговарало јер је остала у шоку када је Мирко, Маријин тата, викнуо "табла!" из последње клупе. Он и мој тата играли таблић на родитељском, што је, наравно, било неопростиво. Тата био супер - кад год ми се није ишло у школу нисам ишла, а када одем на пола часова не одем. Увек је нас десетак висило у оближњем кафићу. Снежана, Драшко, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Juuu covece, nas je bilo 16 u razredu Pa kako to 55? Nepojmljivo bangin Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 То је и њој одговарало јер је остала у шоку када је Мирко, Маријин тата, викнуо "табла!" из последње клупе. Он и мој тата играли таблић на родитељском, што је, наравно, било неопростиво. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Одговарала сам уместо других у средњој; било нас је 55-оро у одељењу. Где си ти жено ишла у школу ? Дуња, Рада.. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Juuu covece, nas je bilo 16 u razredu Pa kako to 55? Nepojmljivo bangin Тридесеторо нас регуларних и остали по 2000 марака. Спортска гимназија је била позната по броју ученика (и квалитету, наравно). 2002. су поделили школу, преполовили је, и од Једанаесте направили две гимназије - Осму и Једанаесту. Dijasporka and Рада.. је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 , викнуо "табла!" facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 тхе Тцар! Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Где си ти жено ишла у школу ? Робијала у бившој ћорци, надомак ЦЗ-а, Шумице, данашња Осма: http://www.osmagimnazija.edu.rs/ Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука