Млађони Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Добро, извињавам се ако сам те увредио хтео сам да се нашалим мало. Политичари су људи сумњивог морала као што каже Бора Ђорђевић. Tacno tako i zato ne razumem ljude koji politicarima hoce da daju sve vise i vise moci!? Oce da im daju veto u fabrikama, oce da im daju kontrolu nad trzistem, parama, poslovima, oce da im daju sto vece poreze.. da sto vise para prolazi kroz njihove ljude? Pa time samo povecavamo rizik.. ne znam kako misli da im sumnjivi ljudi rese probleme. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Сматрам да људи треба да ураде све, шта год да је потребно, да умилостиве наше рептилоидне господаре. То је оно чиме треба да се водимо. Ако ће наше господаре умилостивити да постанемо комунисти, бићемо и комунисти. Ако треба да жртвујемо Митра Мирића, урадићемо и то, тешка срца. Млађони, Ћириличар and Филозоф је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Da je tako bio bi u sumi ili nekoj divljini i veoma retko kontaktirao sa ljudima. Jos od Sumera na ovamo postoje politicka drustva i nacin zivota sa tehnologijom, naukom, sudstvom, savremenom trgovinom i bankarstvom ne moze biti apoliticno. Sve je to moguce samo unutar politickog drustva i politicke paradigme. Svako ko vidi sebe i svoje delovanje u civilizaciji ne moze biti apolitican. Ti cim delujes na ovom forumu ne mozes biti apolitican. Postoje dva shvatanja kad se kaze apolitican, a posebno u duhu vremena to ti je valjda jasno. Ima pravo kad kaze da je apolitican, a opet, svako koga danas ne interesuje politika nije normalan, osim ako nije izolovan u pustinji ili sl. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Socijalizam je rak moderne civilizacije koji ce je dovesti do propasti... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Da je tako bio bi u sumi ili nekoj divljini i veoma retko kontaktirao sa ljudima. Jos od Sumera na ovamo postoje politicka drustva i nacin zivota sa tehnologijom, naukom, sudstvom, savremenom trgovinom i bankarstvom ne moze biti apoliticno. Sve je to moguce samo unutar politickog drustva i politicke paradigme. Svako ko vidi sebe i svoje delovanje u civilizaciji ne moze biti apolitican. Ti cim delujes na ovom forumu ne mozes biti apolitican. TI SI CAR BURAZ,hteo sam da kažem: ne želim da se bavim politikom, niti podržavam rad bilo koje partije(već samo pojedinca). Inače ovako od državnih uređenja mi se najvise sviđa monarhija. A o demokratiji - "демократија руши себе тиме што претерује — у демократији" - платон Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Postoje dva shvatanja kad se kaze apolitican, a posebno u duhu vremena to ti je valjda jasno. Ima pravo kad kaze da je apolitican, a opet, svako koga danas ne interesuje politika nije normalan, osim ako nije izolovan u pustinji ili sl. Ima pravo da kaze ali bas to svodjenje politicnost samo na izlazak na izbore, podrzavanje stranaka i tome slicno odgovara vlastodrscima i tajkunima jer to znaci da nikad niko nece ni pomisliti na neki sasvim drugi nacin politickog uredjenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Pa, odeš u Ameriku, pereš tanjire i postaneš $-milioner. What's the problem? Боље милионер од тањира него милионер од сиротињских мука. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 TI SI CAR BURAZ,hteo sam da kažem: ne želim da se bavim politikom, niti podržavam rad bilo koje partije(već samo pojedinca). Inače ovako od državnih uređenja mi se najvise sviđa monarhija. A o demokratiji - "демократија руши себе тиме што претерује — у демократији" - платон Znam ja sta si ti hteo da kazes i na sta si mislio ali kazem bas opsteprihvacenost takve definicije politicnosti i apoliticnosti odgovara vladajucim kamarilama sirom sveta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Pa, odeš u Ameriku, pereš tanjire i postaneš $-milioner. What's the problem? Znaci, zato sto mi je sopstvena drzava nikakva... ja treba da se vodim devizom trbuhom za kruhom.. i da kao vecina mojih prijatelja 1. Ili odem u veci grad...i time upropastim moj, jer ga ostaivm bez josh jednog stavnovnika... 2. Ili odem u inostranstvo....i time izdam svoju zemlju.. jer pobegnem od borbe da ovde bude bolje.. nego pravim Amerikancu BDP? Vidis... ti mene opisujes kao anarho kapitalistu.. ja sam minarista kapitalista.. ta sorta libertarijanca.... i pre svega sam patriota.. a povrh svega lokal patriota. Ja ne zelim da moje ognjiste propada... a josh manje zelim da sutra dan sebe vidim u pesmi bore djordjevica gastabajterska 2... Ja tebi lichno ne zameram sto si gastoz... nisi ti kriv.. kontam od malena si tu.. tvoji bili pametni zbrisali od komunista, videli da se ovoj zemlji dobro ne pise sa komunistickom mentalitetom.. ali mi je prosto neverovanto kako ti toliko zustrao zastupas taj socijalizam koji ti je upropastio zemlju i ne kapiras da socijalizam radi samo dok ima tudjeg novca na trosenje i da zato radi nemacki i ostali "socijalizmi" jer su vec izgradili privredu pa onda zrtvovali parche privrednog rasta opterecujuci ljude sa porezima u ime socojalne pravde... e to brate mili ne razumem.. I opet i sa tih 20 % VAGa opet us sve te zemlje manje socijalisticke od SRbije.. a vi gastozi ocete SRbiju da napravite josh socijalistickom.. I sve te zemlje su oberucke prihvatili kapitalizam pa mali deoooo zrtvovali zarad "socijalne pravde" ali kao sto rekoh.. to je rako kada ima neko da daje love.... u drzavnu kasu.. pa da se rasipa na socijalnu pravdu. Srbija dragi ... nema taj luksuz. Imas jedno jedino preduzece gde drzava ima nekih 20 % i neki kao veto... i onda mislis da je super ideja, da Srbija ima po 20 % nad nekim svojim fabrikama i neki kao veto.... a znash da su pre toga politicari u Srbiji drzali po 100 % .. i vidis dokle je dovelo. Dakle ne znam odakle ti ideja.. da ce mi da imamo taj unikatan primer VAF(volkswagen audi group ko ne zna) ..... uz to imas druge kompanije koje su jake koliko i taj VAG.... i bez 20 % drzavnog vlasnistva. Stvarno mi nisi jasan.. iskreno.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Socijalizam je rak moderne civilizacije koji ce je dovesti do propasti... Margaret Tacher je lepo rekla.. jako mi se svidja citat - socijalizam funkcionise samo dok ima tudjih para na trosenje.... dakle realna i odlichan izreka. Dotle moze da se tera socijalna pravda.. lako je Norveskoj da fura socijalnu pravdu.. kada je prvo napravila trziste, obezbedila ljudima poslove... plate.. pa sad moze da im lupa poreze. Treba gledati drzave slichne Srbiji kako uspevaju.. Estonija je odlichan primer kako libelarna ekonomija ponovno radja privredu zemlje u novom sjaju. Филозоф and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Finansiranje u obrazovanje je finansiranje u svoju decu i u svoj narod, ovo ne sme da nam bude skupo. Нисам све прочитао, ал одмах да кажем..амин Само што сада Србија није толико јака. Тек са већим нивоом уређења се ово може спровести и обезбиједити бесплатно ( тачније плаћено ) образовање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Социјализам је неопходност опстанка сваког друштва, јер прерасподела у друштву никада не може бити праведна, у било ком систему. Елементи социјализма постоје да би се замаскирала горка истина и да би се обесхрабрили покушаји пролетеријата да дигне револуцију реченицом "Ћути, макар имаш најосновније, ко зна како би ти било са овим другима!". Да нема елемената социјализма, свако би се друштво распало. То се зна још од прадавних времена, не знам у чему је проблем да се то и сада види? Млађони and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Не волим политику. Само ми је сличица била слатка. Ћириличар, Istochnik and Dragi је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Да нема елемената социјализма, свако би се друштво распало. То се зна још од прадавних времена, не знам у чему је проблем да се то и сада види? Nije problem u elemetima socijalizma vec masovnom socijalizmu. Mislim da kvalitet kapitalizma mozemo videti na primeru Estonije. Rastuca i stabilna ekonomija a krenula je od slichnih uslova kao Srbija. http://www.youtube.com/watch?v=89USYVXyCiY Mislim da bi SRbija trebala da iskopira model estonije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Четнички покрет и монархија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука