Dejan_kv Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 posto trazis da ti kazem sta je nauka,sad cu da ti objasnim, nauka je skup detaljnih informacija o nekom subjektu,objektu,dogadjaju, postoje prirodne one proucavaju zivo i nezivo na zemlji,opisuju ih i pokusavaju objasniti ih,putem raznih eksperimenata,.. i socijalne nauke koje proucavaju drustvo,ponasanje ljudi itd,,, sta nauka prati,cinjenice, citao sam jedno predavanje profesora,necu da mu pominjem ime,svaki put kad pomenem nekog profesora vi ga ismejete i podvrgnete ruglu, rekao je ovako,20 godina radim kao profesor i uvek sam govorio svojim studentima, samo prati cinjenice i one ce te dovesti do prave informacije i zakljucka. gde su vase cinjenice,sve vreme mi filozofirate o nauci a ni sami neznate sta je nauka, sve vreme ove price o ovoj emi dajem cinjenice,vi mi postavljate prosta pitanja, gde su vase cinjenice o ovoj temi,sem sto osecam u vasim porukama ruganje i ismejavanje. mene mozete da visdite,sa kim komunicirate,ja svoj lik ne krijem da bi se rugao nekome,ja volim svakog da saslusam i da dam svoj sud,bez obziira koju je skolu zavrsio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 drago mi je mislim da treba otici u crkvu i pomoliti se bogu za reci i ucinjena dela protiv boga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 на самом почетку библије пише да су дивови постојали, постане стваране, мојсеј. узмите претрагу библије на рачунару куцатјте дивови има доста добрих текстова да објашњава да да су постојали. оно што човеку немогуће богу могуће. “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Толико је разних материјала који говоре ово и оно о настанку света и космоса, толико доказа који то нису, да више човек није паметан коме да верује. Ево рецимо Овај видео Земља Расте Ко може да докаже да је било ил да није било а да мени као необавештеном посматрачу делује уверљивије. Има неке логике у свему овоме. Ко зна ако је земља била мања па мања гравитација мање магнетско поље...Шта ми знамо о свему томе сем што нагађамо. Можда си и постојали дивови, мени је нелогично да су постојали они велики диносауруси. Кажу да при оваквом магнетизму ни они не би могли да живе. Пуно је непознаница и пуно шпекулација. Има пуно назнака о еволуцији и у самој књиги постања. а ако погледамо лице наше планете, довољно је да одемо до мора и видимо каквих све стена има, и како стоје, па да видимо да има места и за катастрофички сценарио. Занимљиво је то како се трудите да неким доказима који то нису доказујете нешто што немате појма како се одиграло. Сем ако не мислите да ћете на тај начин да покажете колко сте паметни. Ево телескоп Хабл је завирио дубоко у свемир у ухватио светлост галаксија далеких од нас неколико милијарди светлосних година. Шта то значи? та светлост питује кроз свемир већ неколико милијарди година, она је ту у свемиру, значи и свемир је најмање толико стар.. Шта тачно значе Божјих шест дана стварања нико тачно не зна. чак неки тврде да превод није тачан и да пише да у почетку растави Бог небо и земљу, а не створи Бог небо и земљу. Ареисти су затворили свој ум у оквире науке а креационисти буквалан превод Св. Писма. И ни једни ни други не примећују да ту нешто недостаје. Будите отвореног ума ал не дозволите да вас варају него разумом испитујте ствари, можели се коме и колико му се може веровати. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=810168#k11827623 > Ovaj fosilizovan div pronađen je u Irskoj 1895. godine. Visok je 3,6 metara. Otkriven je prilikom miniranja obližnje planine. Uz njegovu veličinu začuđujuća je još i činjenica što na svakom stopalu i ruci ima po šest prstiju. "I opet nasta rat u Gatu, gde beše jedan čovek vrlo visok, koji imaše po šest prsta na rukama i na nogama, svega dvadeset i četiri, i on beše takođe roda Rafajevog." (2.Samuilova 21,20)(Misha, 10. februar 2014 19:16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=810168#k11827623 > Ovaj fosilizovan div pronađen je u Irskoj 1895. godine. Visok je 3,6 metara. Otkriven je prilikom miniranja obližnje planine. Uz njegovu veličinu začuđujuća je još i činjenica što na svakom stopalu i ruci ima po šest prstiju. "I opet nasta rat u Gatu, gde beše jedan čovek vrlo visok, koji imaše po šest prsta na rukama i na nogama, svega dvadeset i četiri, i on beše takođe roda Rafajevog." (2.Samuilova 21,20) (Misha, 10. februar 2014 19:16) http://apatheticagnostic.com/articles/meds2/med28/med553.html А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука