JESSY Написано Јануар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 JEssy, it's me, Drasko, I've come home I'm so cold, let me in in-a-your-window ) it`s great.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Secanje nije zapecacena konzerva koju po potrebi otvorimo i zateknemo uvek isti sadrzaj: ono preobrazava proslost, upisujuci joj sadasnje znanje, iskustvo i osecajnost. Zato pricu o poroslosti (a svaki trenutak je vec proslost; prokletstvo vremena je upravo u tome sto retko uspevamo da uhvatimo i prozivimo trenutak, neponovljivost i punocu sadasnjosti, bez tereta proslosti i neizvesnosti buducnosti), dakle, govor o bilo cemu treba uzeti sasvim uslovno, kao mesavinu malo nehoticnih lazi, malo stvarnog zaborava, malo dodvoravanja vlastitoj tastini, i sasvim malo iskrenosti, sve stopljeno u pitku cafe creme, u koju, umesto secera, sipamo gomilu spletki. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 "Budite radosni kad god vam se za to pruza mogucnost, i kadgod za to nalazite snage u sebi, jer trenuci ciste radosti vredevise nego citavi meseci naseg zivota provedeni u mutnoj igrinasih sitnih i krupnih strasti i prohteva. (Njihova propinjanjasu cudljiva i nezdrava, njihova nezadovoljenja nisigurna i kra-tkotrajna, sam sebi cilj i svrha!) A minut ciste radosti ostajeu nama zauvek, kao sjaj koji nista ne moze zamraciti." ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Postoji samo jedna nesreća: izgubiti dobro mišljenje o samom sebi.Ne dopadati se više samom sebi, to je prava nesreća.Sve je ostalo tek igra i obogaćivanje života, u svakoj drugoj patnjičovek može biti zadovoljan samim sobom, može se sam sebi i te kako sviđati.Tek kada se raziđeš sa samim sobom, kada te u patnji peče savest,tek kada se boriš sa svojom taštinom, postaješ jadna i žalosna figura... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Ja ne biram ono što imam. Ne biram ustvari ništa, ni rodenje, ni porodicu, ni ime,ni grad, ni kraj, ni narod, sve mi je nametnuto. Još je čudnije što to moranje pretvaram u ljubav.Jer, nešto mora biti moje, zato što je sve tudje, i prisvajam ulicu, grad, kraj, nebo koje gledamnad sobom od djetinjstva. Zbog straha od praznine, od svijeta bez mene. Ja ga otimam, ja mu senamećem, a mojoj ulici je svejedno, i nebu nada mnom je svejedno, ali neću da znam za to svejedno,dajem im svoje osjećanje, udahnjujem im svoju ljubav, da mi je vrate. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Vremenom ces navici na rastajanje.Naucices da se secas.A secanje je isto kao i susret.I pomalo ces navici da volis mnoga bica u uspomeni.Kao sto deo sebe dajes prijateljima,tako ce i oni tebi davati najbolje od sebe.Na kraju ces videti da si ti pomalo svi koje si nekad volela.Jednom ces morati da das sve i da te ne boli.Naucices da sanjas.Da lecis dodirom.Da zadajes mali da bi ublazila veliki bol... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Zero, YOKA, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Spavas li, da li si tuzan ko ja dok more sad je tvoja obala, ko ja Trazim te, budim te ruke ti hladne tu sama zivim bez nade Hej, suzice, brojanice more ti je postelja prosao si sve stanice samo meni vise doci neces Ja jos umirem Bogu dusu ne zalim oduvek, volim te, zauvek YOKA and SoniaAPA1 је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Otkada je otišla..Ne stanujem u svome tijeluSrce lupa ni za kogaOsmijeh boravi na licu kao nezvana navikaMisli više ne lutaju -stalo je sve!Duša, koliko li je samo prazna..Ne ispunjena- bez potrebe čije i prisutnosti nečije.Kažem Vam..Takve osobe nemaju zamjenuTakve osobe su nezamjenjiveVjerujte mi.. Otkada je otišla..Ne stanujem u svome tijeluSrce lupa ni za kogaOsmijeh boravi na licu kao nezvana navikaMisli više ne lutaju -stalo je sve!Duša, koliko li je samo prazna..Ne ispunjena- bez potrebe čije i prisutnosti nečije.Kažem Vam..Takve osobe nemaju zamjenuTakve osobe su nezamjenjiveVjerujte mi.. MBastalić. Драшко and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 YOKA and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Sta je to sto me tisti i pece do nepodnosljivog bola? Nista. Nesto sto dolazi i prolazi i svaki put nosi drugo ime, ali uvek pece i muci jednako. Nesto sto je postalo sa covekom i prvim blescima njegove svesti, pre nego sto je mogao i pomisliti da to nazove nekim imenom i zabelezi nekim znakom. Nesto sto ni danas nije mogucno tacno oznaciti ni izraziti, ali sto pece i boli i ubija zivotnu radost i zivot sam. ivona је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Nemoguće je u životu ne biti slab. Nemoguće se uvijek održati na nogama, ne proplakati, ne osjetiti samosažaljenje i muku, ne upasti u depresiju, nemoguće je ne naljutiti se, ponekad ne baciti koplje u trnje, ne doživjeti mračne trenutke, kad ti se čini da su ti svi ljudi neprijatelji i da život nema smisla.No, ne samo da dođu takvi trenuci, nego ti smiješ biti slab. Slabost je trenutak kad te Bog zove da podigneš ruke k Njemu i vikneš: Oče bez tebe dalje ne mogu. Pad je trenutak milosti. Pokleknuo si možda ne samo na poslu, ne samo u svađi s bračnim drugom, ne samo da si izgubio najboljeg prijatelja, nego si možda pokleknuo i u teškom grijehu protiv kojega se već dugo boriš, opet si napravio grešku za koju si rekao da je nikad više nećeš učiniti.Da, na tebi je da odlučiš ne pasti, ali nije uvijek u tvojoj moći, da zaista ne padneš. Ako je Bog dopustio da padneš, On ima neki veći cilj, veći razlog zbog kojeg je to dopustio. Na tebi je da ga upitaš zašto i kreneš u ono novo prema kojemu ti je otvorio vrata.Padovi dokazuju da si samo čovjek. A čovjek je ograničeno biće, ovisno o Bogu. Padovi ti dokazuju da je realnost života da možeš pasti. Važno je, međutim, ne ostati ležati nego se dignuti i ići naprijed. Padovi se tako popravljaju da im se nasmiješiš, oprostiš sebi i drugima i kreneš još odlučnije naprijed. Драшко and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука