Oglo Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 @@Драшко, Drale, you punk : ) ja i dalje mislim da si promašio profesiju : ) ko je tebi rekao da treba da budeš dobar momak? : ) Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 ko je tebi rekao da treba da budeš dobar momak? : ) pa kako bi Ogi inace dobili ovako dobra Draskova pisanja..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 ...dok te ljubim u oči čitavog svetati mi se smešisgovoriš da sam ona ista snena djevojčicakoja beži od sebe i tebebosim stopalima dodiruje svetovetopiš se u boji medasvakog jutra dalek i nepoznatgrizem ti usne kao narandžei tvoj lik naslućujem u prvoj kafisnagom misli sve je mogućesklopim dlanove i krijem teutapam se u tvoje željemokrim mislimaislikavam još jedan akvarelna tvojim ledjimakao retrogradna kraljica severnih čvorovaosvićem jos jednom u tvojim snovima ... keka and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 ... испичаћу ти причу о таласу и стени. То је стара прича. Старија од нас. Слушај. Био једном један талас, па волео једну стену негде у мору, рецимо на Капри. Шумео је и ударао око ње, љубио је дан и ноћ, грлио је својим белим рукама. Уздисао је и плакао и преклињао да му дође, љубио је и бурно јуришао на њу и подлокавао је притом полако; и једног дана, сасвим подлокана, она попусти, и падне му у наручје. И одједном стена више није била за то да се око ње игра, да се љуби и да се жалости око ње. Она је била само крхотина на дну морскоме, нестала у мору. Талас се осети обманут и преварен, па потражи другу стену...Али све је покретно јаче од свега непомичног. Вода је јача од стене. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Волим тебе, и овај тренутак, и лето које неће остати, и овај предео, и растанак, и први пут у животу себе самог, јер сам огледало у коме се ти огледаш, и стога те двапут имам. Нека је благословено ово вече и овај час! Драшко, keka and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 pa kako bi Ogi inace dobili ovako dobra Draskova pisanja..... off i on topic JESSY, Саша од Москве and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 ...Traži se nada, ona davna nada polagana u sebe same i u vreme koje dolazi.Traže se svi oni što su nas raznosili komad po komad, deo po deo: delove našeg vremena, naše ljubavi, traže se da vrate ljubav.Traži se onaj ulični časovnik na banderi pod kojim smo čekali, onaj sat što još uvek otkucava u našem pamćenju. On se traži.Jedanput bismo primetili da mala kazaljka stoji na šest, a velika na dvanaest, i ne bismo se čestito ni okrenuli, a kazaljke su ponovo stajale na šest i na dvanaest, samo bi izmedju ta dva pogleda protekao ceo život.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 ...da ostanemo ovo što smo.Sutra.I uvek. Deca. Ne veliki,ne odrasli.Da se ne zavlacimo svako u svoju ljusku, da jedno drugom ne dopustimoda budemo ono što nismo, da ne gledamo vucijim ocima i da se uvekprepoznamo kada se sretnemo ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 And what if I never kiss your lips again Or feel the touch of your sweet embrace How would I ever go on Without you there's no place to belong Well someday love is gonna lead you back to me But 'til it does I'll have an empty heart So I'll just have to believe Somewhere out there you thinking of me Until the day I'll let you go Until we say our next hello It's not goodbye 'Til I see you again I'll be right here rememberin' when And if time is on our side There will be no tears to cry On down the road There is one thing I can't deny It's not goodbye You'd think I'd be strong enough to make it through And rise above when the rain falls down But it's so hard to be strong When you've been missin' somebody so long It's just a matter of time I'm sure But time takes time and I can't hold on So won't you try as hard as you can To put my broken heart together again Until the day I'll let you go Until we say our next hello It's not goodbye 'Til I see you again I'll be right here rememberin' when And if time is on our side There will be no tears to cry On down the road There is one thing I can't deny It's not goodbye Данче*, Саша од Москве and keka је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Важно ми је да знам да постојим, да се смешим, да скачем, ридам и радујем се. Важно ми је да урлам на сав глас, онда када ми је то потребно, да могу да ти плачем на рамену, и ти, да се код мене склупчаш и осетиш се неусамљено.. Важно ми је да те гледам у очи, у тај океан боја и да наслутим безброј уздаха помешаних. Да чујем твој глас како ме смирије, како најдивнији тонови клавира.. Важно ми је да осетим твој додир, док лагано прелазиш руком, преко мог тела, Док истражујеш, да врховима прстију осетиш све оно што кријем, и да чуваш тајну. Важно ми је да волим. Да сањам, маштам, да нестајем... Да се изнова рађам и будим, и будем ту, али важно ми је да си и ти ту. Без тебе овај свет је непотпун. Тражим те, Чекам те... Надам се да ћеш умети да ме препознаш, важно ми је да знаш истину. Ја сам без тебе привид, а са тобом, ја добијам суштину. Важна је суштина.. Никола Поповић JESSY, Саша од Москве, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=otJY2HvW3Bw YOKA and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Има у животу часова који се никада не могу заборавити. Има часова који се као сићушне игле забадају у месо и живце човека, који се усећању зарију толико оштро и дубоко да их из нас време никад не може избрисати.Бучне велике тренутке живота човек чешће обнавља, сваком згодом их обоји, преслика - занимљиви велики тренуци полако бледе, изумиру за винским столом у диму цигара.Само су они тренуци вечни,о којима се не може причати. Ови ситни, голи тренуци, скривају се стидљиво у срцу и тако проводе свој самотни живот..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Саша од Москве, Zero and YOKA је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука