Jump to content

Нешто што ми је важно...

JESSY

Препоручена порука

@@Драшко,

Drale, you punk : )

ja i dalje mislim da si promašio profesiju : )

ko je tebi rekao da treba da budeš dobar momak? : ) 

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Одговори 502
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ko je tebi rekao da treba da budeš dobar momak? : )
pa kako bi Ogi inace dobili ovako dobra Draskova pisanja..... :aplauz:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

...dok te ljubim u oči čitavog sveta
ti mi se smešis
govoriš da sam ona ista snena djevojčica
koja beži od sebe i tebe
bosim stopalima dodiruje svetove
topiš se u boji meda
svakog jutra dalek i nepoznat
grizem ti usne kao narandže
i tvoj lik naslućujem u prvoj kafi
snagom misli sve je moguće
sklopim dlanove i krijem te
utapam se u tvoje želje
mokrim mislima
islikavam još jedan akvarel
na tvojim ledjima
kao retrogradna kraljica severnih čvorova
osvićem jos jednom u tvojim snovima ...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

... испичаћу ти причу о таласу и стени. То је стара прича. Старија од нас. Слушај. Био једном један талас, па волео једну стену негде у мору, рецимо на Капри. Шумео је и ударао око ње, љубио је дан и ноћ, грлио је својим белим рукама. Уздисао је и плакао и преклињао да му дође, љубио је и бурно јуришао на њу и подлокавао је притом полако; и једног дана, сасвим подлокана, она попусти, и падне му у наручје. И одједном стена више није била за то да се око ње игра, да се љуби и да се жалости око ње. Она је била само крхотина на дну морскоме, нестала у мору. Талас се осети обманут и преварен, па потражи другу стену...Али све је покретно јаче од свега непомичног. Вода је јача од стене.

Putopisi-mitrovica-more-(28.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Волим тебе, и овај тренутак, и лето које неће остати, и овај предео, и растанак, и први пут у животу себе самог, јер сам огледало у коме се ти огледаш, и стога те двапут имам. Нека је благословено ово вече и овај час!

2.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...Traži se nada, ona davna nada polagana u sebe same i u vreme koje dolazi.
Traže se svi oni što su nas raznosili komad po komad, deo po deo: delove našeg vremena, naše ljubavi, traže se da vrate ljubav.
Traži se onaj ulični časovnik na banderi pod kojim smo čekali, onaj sat što još uvek otkucava u našem pamćenju. On se traži.

Jedanput bismo primetili da mala kazaljka stoji na šest, a velika na dvanaest, i ne bismo se čestito ni okrenuli, a kazaljke su ponovo stajale na šest i na dvanaest, samo bi izmedju ta dva pogleda protekao ceo život....

sat-sa-decijim-radovima.jpg

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...da ostanemo ovo što smo.Sutra.I uvek. Deca. Ne veliki,ne odrasli.
Da se ne zavlacimo svako u svoju ljusku, da jedno drugom ne dopustimo
da budemo ono što nismo, da ne gledamo vucijim ocima i da se uvek
prepoznamo kada se sretnemo

40977_134744536568094_100000976446890_18

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

And what if I never kiss your lips again

Or feel the touch of your sweet embrace

How would I ever go on

Without you there's no place to belong

Well someday love is gonna lead you back to me

But 'til it does I'll have an empty heart

So I'll just have to believe

Somewhere out there you thinking of me

Until the day I'll let you go

Until we say our next hello

It's not goodbye

'Til I see you again

I'll be right here rememberin' when

And if time is on our side

There will be no tears to cry

On down the road

There is one thing I can't deny

It's not goodbye

You'd think I'd be strong enough to make it through

And rise above when the rain falls down

But it's so hard to be strong

When you've been missin' somebody so long

It's just a matter of time I'm sure

But time takes time and I can't hold on

So won't you try as hard as you can

To put my broken heart together again

Until the day I'll let you go

Until we say our next hello

It's not goodbye

'Til I see you again

I'll be right here rememberin' when

And if time is on our side

There will be no tears to cry

On down the road

There is one thing I can't deny

It's not goodbye

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Важно ми је да знам да постојим,

да се смешим, 

да скачем, ридам и радујем се. 

Важно ми је да урлам на сав глас, 

онда када ми је то потребно,

да могу да ти плачем на рамену, 

и ти,

да се код мене склупчаш 

и осетиш се неусамљено.. 

Важно ми је да те гледам у очи, 

у тај океан боја и

да наслутим безброј уздаха помешаних. 

Да чујем твој глас како ме смирије, 

како најдивнији тонови клавира..

Важно ми је да осетим твој додир, 

док лагано прелазиш руком, 

преко мог тела, 

Док истражујеш, 

да врховима прстију осетиш све оно што кријем, 

и да чуваш тајну. 

Важно ми је да волим. 

Да сањам, 

маштам,

да нестајем...

Да се изнова рађам и будим, 

и будем ту, 

али важно ми је да си и ти ту. 

Без тебе овај свет је непотпун. 

Тражим те, 

Чекам те... 

Надам се да ћеш умети да ме препознаш, 

важно ми је да знаш истину.

Ја сам без тебе привид, 

а са тобом, ја добијам суштину. 

Важна је суштина.. 

Никола Поповић :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Има у животу часова који се никада не могу заборавити. Има часова који се као сићушне игле забадају у месо и живце човека, који се усећању зарију толико оштро и дубоко да их из нас време никад не може избрисати.
Бучне велике тренутке живота човек чешће обнавља, сваком згодом их обоји, преслика - занимљиви велики тренуци полако бледе, изумиру за винским столом у диму цигара.
Само су они тренуци вечни,о којима се не може причати. Ови ситни, голи тренуци, скривају се стидљиво у срцу и тако проводе свој самотни живот.....

nemojte-dopustiti-da-vase-uspomene-nesta

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Thinking.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...