Милан Ракић Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Ajoj vas dvoje milane i rejmonde kad bi pričali uživo i na kraju rekli ono što vam je suštinski najvažnije a to je Hristos i ništa drugo izljubili biste se i popili po kafućino... pa u tom duhu..(i ja sam sa vama) Не бисмо! Пледирам за ракију! А ја лично немам проблем са Рејмондом нити његовим ставовима (ко сам ја да му браним ишта!?), али није у реду да се човек представља Амером, а живи у Бањој Луки... Ако је то у реду-предлажем две... Ракије... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Не бисмо! Пледирам за ракију! А ја лично немам проблем са Рејмондом нити његовим ставовима (ко сам ја да му браним ишта!?), али није у реду да се човек представља Амером, а живи у Бањој Луки... Ако је то у реду-предлажем две... Ракије... ја се нисам представљао амером..то су само закључили неки живим на неколико локација... Србија, РС и США Сада сам тренутно у РС ја сам за виски имам држављанство Србије.. ето..нешта о мени.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Па као држављанин Србије који гласа на изборима, имам право.. Уставом загарантовано.. мада видим и по теби, да би ви комунисти радо отимали...право гласа политичким противницима. прилог „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Међународни пакт о грађанским и политичким правима дефинише слободу говора као „право да се заступају одређена мишљења без ометања“. Aha, potpuno si u pravu... samo mi nije jasno zašto onda kao problem postavljaš to što je reakcijom policije i obezbeđenja omogućeno da Nikolić ostvari tu slobodu, odnosno da održi svoj govor bez ometanja? (Naravno, trebalo je pre ili posle toga da ga pozovu na informativni razgovor zbog sumnje da je falsifikovao diplomu... ali to nema veze sa ovom temom...) RYLAH, Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 .. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Србија, РС и США Сада сам тренутно у РС ја сам за виски имам држављанство Србије.. ето..нешта о мени.. Ti si neka nova varijanta gastabajtera.. ides u ameriku na sezonski rad oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 демократија никада неће моћи да брани себе...јер онда није демократије. демократију бране људ, грађани...ако је демократија.. Tacno tako, demokratija brani ljduska prava (koja bi ti da ukines) i ti i bosko obradovic i ostlai totalitaristi, komunisti, nacisti, fasisti.. i svi vi koji bi "cvrstu ruku drzave" i "celicnu zastavu: она гарантује слободу вероисповести, кретања, говора, школовања....итд... али у ЕУ тога нема.. нико осим САД еа то нема.. To nema tvoja omiljena rusija, a vecina EU i SAD ima... od tih demokratskih zemlja, jedino rusija maltretira svoje gradjane "Cvrstom Rukom? Rusija sa kojom bi ti da mi politick isaradjujemo. Ti da oces da ti Srbija bude kao SAD, kritikovao bi dveri koji hoce upravo da ukidaju slobode ljudima u Srbiji.. slobode koje su u SAD zagarantovane. I od nas koji propagiramo da se Srbija prema svojim gradjanima odnosi na blizak nacin kao SAD prema svojim ti nas nazivas komunistima? Ti decko, ne znash gde bijes... ne znash gde pucas... i vrlo verovatno trolujes. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Ti si neka nova varijanta gastabajtera.. ides u ameriku na sezonski rad То је супер ствар. Одеш на пар месеци, зарадиш доста лове и вратиш се овде да трошиш и помало радиш. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Ovako su boljševisti dobili vlast u Rusiji, ovako su nacisti dobili vlast u Nemačkoj, to nam ne treba.. Sve te fore je koristio hitler ako je verovati onom filmu o njegovom zivotu. Kontra demonstracije, blokiranje puta "kordonom" demonstranata - drugim demonstrantima. Nosenje stranackih obelezja u skupstini kao sto su nosili radikali. Itd. Zašto sam npr. toliko protiv kapitalizma Ja bih te josh jednom, zamolio, da kada pricas protiv neceg stvari nazoves pravim imenom jer to o cemu si ti sada pricao nije kapitalizam. Kapitalizam ti je prvenstveno odvajanje politicke i ekonomske vlasti, a zavisi od forme - garantovanje vecine ljudskih prava. A to o cemu ti pricas su cooporatizam, cronizam i ostale stvari koje nisu kapitalizam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 ВИЦ: Питали муслимани оџу шта је демократија? Како бих вам објаснио? Видиш то ти је као када се ја попнем на минарет и пишам по вама, можете да пишате и ви по мени! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Ali barem možeš da pišaš po njemu. Нисам проверавао на интернету, вероватно има податак колико су обично високи минарети, шта ти мислиш? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Ali barem možeš da pišaš po njemu. Теоретски гледано свака жртва јасеновца је могла да убије усташу чувара јер ипак је и он смртник. "Малчице је друкчије у пракси." Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Ne, to je kapitalizam. Ne nije, to sto ces da ispises tri strane dugacak post, ne menja cinjenicu da to nije kapitalizam. Kapitalizam ide ruku pod ruku sa demokratijom. Evo sada cu da ti naborjim koliko si neistina i manipulacija rekao ovde: Koji je cinizam kada npr. kapitalizam osuđuje korupciju države - a ko korumpira političare? Kapitalizam! 1. Ne, kapitalizam ne korumpira niko. Korupcija nastaje tako kada politicar ima veliku vlast, i hoce tu vlast da zlupotrebi i postoji neko ko je spreman da mu da pare da to uradi. Kapitalizam upravo hoce da uzme tu vlast iz ruku politicara, da ne moze da bude korumpiran i da ne moze da utice. 2. Najjacu korupciju si imao i imas u jakom socijalizmu. Dve cinjenice u kontru tvom sanjarenju o tome sta je to kapitalizam. isam ja koji plaćam političaru 100.000 ili milion evra da se ovaj angažuje za zakone koji favorizuju moje preduzeće. Opet socijalizam, Zakoni koji favoriziju jedno preduzece u odnosu na drugo - upucuju na drzavno kontrolisani privredu. A Drzavno kontrolisana privreda - socijalizam. U kapitalizmu vlada slobodno trziste, gde se drzava ne mesa, osim u odbranu individua od prevare, obmane ili slichnih krivicnih dela. Ne zaboravimo da kapitalizam ne zna za demokratiju. Ako imam kuću, onda je moja kuća, ja sam domaćin, ja sam vlasnik, moja je svojina, neće drugi da odlučuju o mojoj svojini. Isto važi i za jedno preduzeće - ja sam domaćin, ja sam vlasnik, moja je svojina, neće drugi da odlučuju o mojoj svojini! Ovo je vec teska nebuloza. Demokratija je izborno-politicki sistem, gde narod bira ko ce da mu bude predstavnik vlasti. A ne o tome - sta ces ti da radis sa mojom kucom, mojom koorporacijom, mojim autom. Ali šta zakon jednog demokratskog društva može da odredi i da reguliše jeste međusobni odnos, dakle šta ja kao preduzetnik mogu da očekujem od svojih radnika i od konzumenta, i šta sam dužan svojim radnicima i konzumentima, i obrnuto, šta ja npr. kao radnik mogu da očekujem od preduzeća u kojem radim, i šta sam dužan tom preduzeću . I to se uredjuje zakonima o obligacionim odnosima koji potpisu radnik i gazda. Ja drzim kafanu, ti oces da dodjes kod mene da radis kao konobar, ja ti kazem uslovi ti i ti, opis radnog mesta to i to, plata tolikoa i tolika. Dakle sta je tu problem? To je cist kapitalizam, cisto slobodno trziste. A realno ovo sto ti pricas veze nema sa kapitalizmom. Pametan si covek, posveti malo vremena proucavanju situacije, videces sta je kapitalizam sta nije. Od nekog ko zivi u visoko kapitalistickom drustvu, i ko je iskusio komunizam na svojoj kozi (kao sto si ti ) ocekujem da vidis razliku izmedju ta dva sistema i u kom se bolje radi, ima manje korupcije itd. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Приручник за неокомунисте.. шта је демократија: ЕУ парламент http://www.youtube.com/watch?v=kM58B06jKLQ „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука