Данче* Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Traži se Marina Stojanović POTRAGA Prijavljen nestanak još jedne devojčiceAlo! | 23. 08. 2014. - 16:23h | Komentara: 10 Igor Stojanović prijavio je nestanak ćerke Marine Stojanović (17), koja je poslednji put viđena u utorak ujutru u ulici Cvetanova Ćuprija u beogradskom naselju Voždovac. Marina Stojanović - Ćerka mi je nestala pre 72 sata. Zvao sam je telefonom više puta. Prvo je bila dostupna, a posle više nije. Prijavio sam policiji, koja je njen telefon locirala kod Starog sajmišta. Ipak, oni nisu poslali tamo nikakvu patrolu i nisu mi našli ćerku - izjavio je Stojanović za "Alo". On je naveo da su mu u policiji rekli da im se ne meša u posao. - Kako da se ne mešam, kada ništa ne rade. Pa, šta sada treba to da znači, da će policija reagovati kada ponovo lociraju njen telefon, pa do tada svašta može da se dogodi. Podneću prijave protiv policije zato što ne rade svoj posao - rekao je Stojanović za “Alo!” http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/489888/POTRAGA-Prijavljen-nestanak-jos-jedne-devojcice?ref=fbblic Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Bez pomaka u potrazi za devojčicom Ivanu traže već 24 dana| 22. 08. 2014. - 06:40h | Komentara: 23 Nije mi ni do čega, kaže očajan otac devojčice Ivane Podraščić, o čijoj se sudbini ne zna više od tri nedelje. Četrnaestogodišnja učenica iz Batajnice nestala je krajem prošlog meseca, tačnije 29. jula. Poslednji put je viđena kada je krenula ka Kanarevom brdu i od tada joj se gubi svaki trag. Pošto se maloletnica nije vratila kući, otac je alarmirao policiju, a u MUP-u kažu da “intenzivno rade na pronalasku devojčice”. Vesti o nestanku Ivane, o čijoj sudbini se ništa ne zna već 24 dana, proširile su se društevnim mrežama i novinskim sajtovima. Jedan od drugova devojčice je preko Fejsbuka izrazio čuđenje zbog ove informacije navodeći da je navodno 31. jula neko koristio njen nalog na ovom sajtu, a ne isključuje se mogućnost da je to bila ona. Inače, Ivaninu sliku koju je njena sestra podelila na svom profilu prethodnih dana su mnogi komentarisali. Neki od njih su bili šokirani vešću o nestanku još jedne devojčice, dok su drugi proveravali da li je informacija tačna ili je u pitanju nečija neslana šala. Međutim, iako Ivanina slika kruži internetom od 18. avgusta, porodica još nije dobila nijednu informaciju koja bi pomogla da se uđe u trag nestaloj devojčici. Porodica Podraščić je uputila apel građanima da se ukoliko imaju neku inforamciju o njihovoj Ivani jave na telefone 065/41-40-852 ili 065/40-22-968. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/489552/Ivanu-traze-vec-24-dana Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Šta se dešava? :huh: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 @@Mironosica, Нисам паметна да бих могла рећи шта се дешава, сваке недеље једна девојчица или младић нестане.Страшно! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Strasno није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Постоји ли посебна молитва за овакве прилике? Светитељ-заштитник изгубљених? молити се преподобнима Ксенофонту и Марији(о.Ј.Крестјакин), као и читати еванђеље о блудном сину.... 26. јануар/8. фебруар Преподобни Ксенофонт и Марија Тропар, глас 4. Боже отаца наших, чини увек са нама по Твојој кротости, не напуштај нас Твојом милошћу, но њиховим молитвама у миру уреди живот наш. Кондак, глас 4. Заповести Господње си храбро испуњавао, са супругом и децом твојом, а сиромашнима сте тајно разделили богатство, блажени: Зато сте наследили божанска блаженства. Кондак други, глас 4. Бриге овога света сте избегли, Ксенофонте праведни, са славном супругом, зато се на небесима сада веселите са својом децом, Христа величајући. Интегра and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 http://www.alo.rs/vesti/hronika/ivana-u-paklu-poroka/65270 Zaboga, pa ovo više nije ni "dno dna" niti "vrhunac prostaštva". Objavljivanje ovakvog teksta o jednom detetu je ozbiljno krivično delo ... RYLAH, Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Интегра Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Продају Свето Писмо уз свој лист... земља Зилијанаца. Све је ишчашено. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Traži se Marina StojanovićPOTRAGA Prijavljen nestanak još jedne devojčiceAlo! | 23. 08. 2014. - 16:23h | Komentara: 10 Igor Stojanović prijavio je nestanak ćerke Marine Stojanović (17), koja je poslednji put viđena u utorak ujutru u ulici Cvetanova Ćuprija u beogradskom naselju Voždovac. Marina Stojanović - Ćerka mi je nestala pre 72 sata. Zvao sam je telefonom više puta. Prvo je bila dostupna, a posle više nije. Prijavio sam policiji, koja je njen telefon locirala kod Starog sajmišta. Ipak, oni nisu poslali tamo nikakvu patrolu i nisu mi našli ćerku - izjavio je Stojanović za "Alo". On je naveo da su mu u policiji rekli da im se ne meša u posao. - Kako da se ne mešam, kada ništa ne rade. Pa, šta sada treba to da znači, da će policija reagovati kada ponovo lociraju njen telefon, pa do tada svašta može da se dogodi. Podneću prijave protiv policije zato što ne rade svoj posao - rekao je Stojanović za “Alo!” http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/489888/POTRAGA-Prijavljen-nestanak-jos-jedne-devojcice?ref=fbblic http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/490368/Pronadjena-nestala-tinejdzerka-Marina-Stojanovic Ova mala je pronađena... udala se. Данче*, Дијана., Интегра and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 http://mondo.rs/a732652/Info/Crna-Hronika/Nestala-tinejdzerka-Ivana-pronadjena-mrtva.html "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 "Zločin priznao, pitanje kazne" Izvor: Tanjug Subotica -- Advokat Dragana Đurića, optuženog za ubistvo Tijane Jurić, rekao da je njegov štićenik priznao zločin i da je sada pitanje kolika će mu kazna biti dosuđena. Ročištu od sat i po prisustvovali su optuženi Dragan Đurić i Tijanin otac Igor Jurić. Advikat Viktor Gostiljac kaže da se Đurić nije izjašnjavao o optužnici. Dodao je da je Đurić sve priznao, da je bio jedini izvor informacija za tužilaštvo, da ih je odveo na mesto ubistva, da se raspravlja o pravnoj kvalifikaciji i da tužilaštvo treba sve da dokaže. On je dodao i da je zatražio izuzeće suda, odnosno da se proces izmesti iz Subotice, jer smatra da je sud pristrasan, pod pritiskom javnosti. Prema njegovim rečima, suđenje je zakazano za 22. i 23. april i 4. i 5. maj. "Nije pitanje da li je, već šta je on učinio", rekao je Gostiljac, dodajući da se očekuje da sud donese najvišu kaznu, 40 godina zatvora za Đurića. On je dodao da je tužilac mogao Đurićeve izjave da pretoči u optužnicu, ali da se odlučio za optužnicu koja ipak ima neke pretpostavke za koje nema dokaza u spisima predmeta. “U pitanju je pravna nijansa, ali je u krajnjem ishodu ogromna“, dodao je on. Sledeće suđenje, odnosno početak suđenja, po njegovim rečima, zakazano je za 22. i 23. april, kao i 4. i 5. maj. “Mi smo predložili izvesne dokazne predloge, izjasnili se o dokaznim predlozima tužilaštva i to je ono što se dešavalo na današnjem suđenju“, dodao je Gostiljac. On je rekao da nisu podnosili zahtev za izuzeće sudije, jer je, kako je rekao, sudija Gordana Kojić korektno vodila pripremno ročišta, ali je ponovio predlog za delegiranje suda, odnosno izmeštanje suđenja iz Subotice u neki drugi sud. “Hajde da kažemo glasno ono što svi znamo. Dakle, jasno je da je cela javnost već projektovala kaznu od 40 godina za okrivljenog i da očekuje od ovog suda da tu kaznu i izrekne, bez obzira na rezultate glavnog pretresa“, rekao je Gostiljac. On je dodao da je tim predlogom apleovao da se sud izdigne iznad pritiska javnosti, jer se radi o sudijama koje žive i rade u Subotici. “Trebaće im dosta snage da donesu odluku koja u svakom slučaju mora biti takva, pravna i zakonita, a da je ne donosi javno mnjenje. Makar ona bila i maksimalna“, rekao je advokat Dragana Đurića. Advokat porodice Jurić, Miro Orović, rekao je da je za takvu odluku nadležan jedino predsednik veća, a da je takav predlog odbijen. “Smatra da sud ima integritet da zaštiti postupak i prava okrivljenog u ovom postupku, tako da taj predlog nije usvojen“, rekao je Orović. Viši javni tužilac u Subotici je 29. januara 2015. godine podneo optužnicu protiv okrivljenog Dragana Đurića Višem sudu u Subotici. Okrivljeni i njegov branilac, u predviđenom roku od osam dana, nisu podneli žalbu na tekst optužnice. Nakon toga, vanpretresno veće Višeg suda u Subotici je pristupilo ispitivanju optužnice i ona je pravnosnažno potvrđena. Predmet je primljen 25. februara 2015. godine i dodeljen predsedniku veća, sudiji Gordani Kojić. Sudija Gordana Kojić je 12. marta 2015. godine odredila datum održavanja pripremnog ročišta i poslala pozive okrivljenom i oštećenom i njihovim braniocima. U pozivu je napomenuto da po Zakoniku o krivičnom postupku, ako je optuženi uredno pozvan, a ne dođe na pripremno ročište, niti svoj izostanak opravda, predsednik veća može odlučiti da se pripremno ročište održi ako je prisutan branilac. Optuženi je upozoren da na pripremnom ročištu može predložiti nove dokaze, ako je za njih saznao nakon potvrđivanja optužnice, dok su i optuženi i okrivljeni upozoreni da se na pripremnom ročištu može održati glavni pretres. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 7, 2015 Пријави Подели Написано Мај 7, 2015 DA LI STE GA VIDELI: Ovog dečka traži ceo Fejsbuk, porodica ne može da ga nađe od Prvog maja Mihajlo je nestao prvog maja, i porodica od tada nije uspela da stupi u kontakt sa njim. Njegov brat Milovan Milojević putem Fejsbuka zamolio je sve koji imaju neku informaciju o njemu da mu se jave. - Nestao je prošle nedelje u petak, prvog maja. Poslednji kontakt sa njim imali smo oko 16h tog dana. Posle toga nismo mogli da ga dobijemo i nismo mogli nigde da ga nađemo. Na sebi je imao zelenu majicu kratkih rukava, sivu majicu dugačkih rukava, braon duksericu, crni šuškavac sa kapuljačom, svetle farmerke i bele patike - napisao je Milovan iz Novog Pazara. Mihajlo je visok oko 183 cm, težak oko 75 kg, kratko ošišan i ima braon oči. Poslednji put je verovatno viđen u Beogradu, a Milovan je na Tviteru objavio i da sumnjaju da se nalazi u Novom Sadu. Mobilni telefon mu je već skoro nedelju dana nedostupan. Brat ga opisuje kao "divnog momka, dečka, brata, sina i čoveka". Svi koji imaju neku informacij o Mihajlu mogu da se jave njegovom bratu putem Fejsbuka. http://www.24sata.rs/da-li-ste-ga-videli-ovog-decka-trazi-ceo-fejsbuk-porodica-ne-moze-da-ga-nade-od-prvog-maja/10503 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 Jednogodišnja beba, koja je primljena sinoć u Urgentni centar zbog teških povreda koje joj je naneo otac, preminula je i pored višečasovne borbe lekara da joj spasu život. Iz Urgentnog centra potvrdili su da je nesrećna beba preminula u kasnim večernjim satima. Foto: Beta U Urgentnom centru je bila i majka bebe koja je izjavila da je povrede detetu naneo otac, prenose beogradski mediji. K.K. (25), otac jednogodišnje bebe koju je juče pretukao u Zemunu, izjavio je na saslušanju u policiji da nije znao šta radi. – Pao mi je mrak na oči i tek na kraju sam shvatio šta sam uradio. Pre nego što se sve to desilo uzeo sam lekove protiv depresije i puno sam popio – ispričao je K.K. policajcima. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su sinoć K. K. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično nasilje u porodici nad jednogodišnjim detetom, saopštio je Biro za saradnju s medijima MUP-a. Beba stara godinu dana primljena je juče u Urgentni centar sa teškim povredama abdomena, rečeno je u toj ustanovi. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 Otac preminule bebe: „Pao mi je mrak na oči, nisam znao šta radim“ 18.06.2015 12:29 K.K. (25), otac jednogodišnje bebe koju je juče pretukao u Zemunu, izjavio je na saslušanju u policiji da nije znao šta radi. Foto: Tammydz/Pixabay.com „Pao mi je mrak na oči i tek na kraju sam shvatio šta sam uradio. Pre nego što se sve to desilo uzeo sam lekove protiv depresije i puno sam popio“ – ispričao je K.K. policajcima. K.K. je tokom saslušanja pokazivao znakove kajanja i izrazio nadu da će se njegov jednogodišnji sin oporaviti. On je bio vidno potresen dok je razgovarao sa policajcima. Kako navode beogradski mediji, advokat Dragomir Mrdalj potvrdio je da je njegov klijent K.K. saslušan u policiji i da će danas biti izveden pred sudiju za prethodni postupak, koji će odlučivati o predlogu tužilaštva za određivanje pritvora. Beba je jutros umrla od zadobijenih povreda. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука