Jump to content

Tragicne sudbine dece

Препоручена порука

Извор: Јутјуб-канал и Фејсбук-страница ТВ Младеновац:

https://www.youtube.com/user/RTVMLADENOVAC

https://www.facebook.com/televizija.mladenovac

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Strasna nesreca, zaledila sam se kad sam procitala. Andjeli mali, neka pocivaju u miru.

Sto je ljudima nemoguce, Bogu je moguce. Spasi Boze i podari utehu nesrecnoj majci kako samo Ti umes i znas.

Подели на овим сајтовима

Čuo sam i ja strašno Bože pomiluj ih,dajte mi imena da ih pominjemo na Liturgiji.

Подели на овим сајтовима

Ајој туго   :( ... Господе помилуј !

Ненад(4) Димитрије(3) Маја(2)  Николчић   :(

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

ajaoj ajaoj ajaoj ajaoj  7896634  7896634  7896634  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

tugoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

zeludac mi se prevrce trenutno ufffffffff!!!!!!!!!!!!

Useli ih u rajska naselja Gospode...i utesi bolne roditelje....ufffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!  :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Јадна деца Анђели мали Почивајте у миру .Несрећа и жалост да не може бити већа. :((

Господе ,усели их у места светла , у места свежине , у места одмора , одакле бежи свака мука , жалост и уздисање , где гледање лица Твога весели све до бека свете Твоје. molimoli

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

:cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: crosseo Gospode Isuse Hriste Bože naš, Vladiko života i smrti! Utešitelju ožalošćenih! Sa skrušenim i umilnim srcem pripadam k Tebi i molim Ti se: pomeni Gospode u Carstvu Tvome preminulu decu tvoju Nenada,Dimitrija, Maju i učini im večni spomen.Amin

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

RTS 1 je izvijestio da su djeca bila ostavljena sama (nisu rekli zašto). A djavo ne spava, definitivno...

Подели на овим сајтовима

On 17. 12. 2013. at 22:12, Дијана. рече

RTS 1 je izvijestio da su djeca bila ostavljena sama (nisu rekli zašto). A djavo ne spava, definitivno...

Nazalost, instinkt socijalnog radnika nije me prevario....

http://www.atvbl.com/beograd-troje-djece-nastradalo-u-pozaru/

Подели на овим сајтовима

Према писању неких медија дечица су загрљена отишла у царство небеско. :cmizdrenje:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 18. 12. 2013. at 15:55, Дијана. рече

Nazalost, instinkt socijalnog radnika nije me prevario....

http://www.atvbl.com/beograd-troje-djece-nastradalo-u-pozaru/

Новинарска ђубрад су најуспешнија у догорчавању живота онима којима је и онако већ прегорак.

А, богами, и социјални радници. Не говорим о Вама, далеко од тога, али говорим о младеновачким социјалним радницима, који су ову самохрану мајку са троје деце сместили у земљану кућу. А о правосуђу, које ће још сада да подигне и оптужницу против мученице, која је синоћ у хитној служби (где моја мајка ради и синоћ је имала смену, додуше амбулантну, тако да није она ишла на лице места) изјавила: "Зашто сте ме довели код лекара? Мени не треба лекар, не треба ми живот без моје деце".

А њени родитељи који су је се одрекли, а живе и раде у Швајцарској, а сада изјављују по Куририма нешто?

Наравно, човечанство није ич одмакло од најпоганијег и најнижег стадијума паганства, и чим се нешто овакво деси нађе се жртвени јарац на кога сви ставе руке и "оперу" своје фекализоване савести. Наравно, најпожељнији жртвени јарац је особа која је у датом тренутку најрањивија. Ваљда чули за оно јеванђељско "Ономе ко нема одузеће се и оно што има", па га тумаче на свој демонизовани начин.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...