ivona Написано Јун 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 :0442_feel: so rise and sing this song with me along Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Не знам баш за оптимизам, али добра нека песмица. Онако за ђус-ђус Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Снежана and agnam је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Септембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука