ivona Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Данче*, Manastir Bradaca and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Zant0O2lhF0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Н И Н Е and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ivona је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 hhaahha stvarno me uvek nasmejes skoro do suza! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Gloria Estefan, "Konga". Jooooooooj, prava za razmrdavanje, igranjac. I dobro raspoloženjce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ne znam da li je ovo dozvoljeno, ili nije, ako nije brišite, ali morao sam. Kada se spremam da izađem uveče: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ivona and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 :brokoli: :brokoli: :brokoli: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука