jupiter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 I pored najbolje volje i dobre namjere, nisam uspjela da objasnim i žao mi je. Možda će uspjeti neko mudriji od mene...nadam se. Nisam pokazala svoj smisao za humor...moj osmijeh je dobra volja Kritikuješ i mene, mada sam pružila ruku. Neću te zadržavati. Hvala Nisi ni pokusala, nemas nijedan razlog da ti zbog mene bude zao. Neko " mudriji " ce uspeti sta ? Znam da su dobra dela i dobre reci manifestacija " dobre volje " a ne smile-iji Ne kritikujem tebe, nego sam ti rekao da imam 0% toleranciju za neistinu o meni, i neoborive argumente da to objasnim. Ne zadrzavas me ni ti niti bilo ko drugi ko mi nesto kaze, svima odgovaram, nikoga nisam ignorisao. nema na cemu. Петре/Јупитеру погледала сам емисију. Преслатке су ти и жена и ћерка, држи се њих. Мани се цитата из Светог Писма коме је то данас потребно. Можеш да се рецимо укључиш у писање стихова, или да даш неки други користан савет базиран на твом животном искуству. Или би ти била прикладна тема Живот пише романе (обзиром на 3 брака која имаш иза себе). Тумачење Светог Писма препусти људима који су се за то школовали, опет ти кажем мани се теологије. А све коментаре који су ти упућени схвати као покушај добрих људи да ти прошире видике. Не заборави човек се учи док је жив. Није добро бити толико самоуверен, јер као што знаш гордост је смртни грех. Мислим да си у право време дошао на овај форум, али не можеш још увек да препознаш са колико љубави и стрпљења смо те прихватили. Надам се да ћеш до Божића заједно са нама са радошћу да кличеш ХРИСТОС СЕ РОДИ! Hvala, ne mogu da se " drzim njih " zato sto mi ruke nisu 10000 km dugacke. Organski ne podnosim neistinu o Pismu i reci Hrista, i poznajem ga vise nego dovoljno da to objasnim. Nista ne prodajem, a svoj privatni zivot narocito. Ta emisija je bio jedini nacin da vidim zenu i cerku , posto se sedmica na lotou nije desila.O kakvim " dobrim ljudima " ti pricas ? O ovima koji pljuju po meni bez ikakvog razloga. To ne mogu da definisem kao " dobri ljudi " u nikakvom obliku i formi. Ja nisam " samouveren ", posto nemam veru u sebe, jel' nisam " sam svoj kreator ". Ne znas Pismo, nemoj mi pricati tvoju verziju " smrtnog greha " evo ti reci Hristosa u vezi toga " I ako ko reče reč na Sina čovečijeg, oprostiće mu se; a koji reče reč na Duha Svetog, neće mu se oprostiti ni na ovom svetu ni na onom. " eto sad vidis i sam , bez ikakvog razloga ti meni govoris sta da radim, zasto, zar nemas postovanja prema meni, ja tebi ne govorim sta ti da radis, niti ti govorim sta da radis ili ne radis. Ti nemas postovanja prema ljudima koji ne klicu nista slicno za Bozic ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Од првог до последњег твог поста ниси ништа написао а да се може назвати смисленим...чак не може ни "присмрдети" смисленом...али, добро...то је у крајњем случају твој проблем и не љути се на мене.Моја процена твог писанија не значи да имам нешто против тебе. Жив ми био и нећу те више смарати и улазити у разговор са тобом. Da li ti uopste vidis da ti tvrdis nesto bez ijednog jedinog argumenta ? " od prvog do poslednjeg " a ti nisi u stanju da to bilo cim obrazlozis ? " ali dobro " ti si umislio da imas inteligenciju, " ali dobro ", samo nastavi da moje postove ovako replikujes..... Tvoja procena je " crtani film ". koji ti nastavis da gledas, ja se bavim cinjenicama, zato ti to i kazem. Ti mene, ti smaras sebe svojim nicim argumentovanim pricama o meni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Nisi ni pokusala, nemas nijedan razlog da ti zbog mene bude zao. Neko " mudriji " ce uspeti sta ? Znam da su dobra dela i dobre reci manifestacija " dobre volje " a ne smile-iji Ne kritikujem tebe, nego sam ti rekao da imam 0% toleranciju za neistinu o meni, i neoborive argumente da to objasnim. Ne zadrzavas me ni ti niti bilo ko drugi ko mi nesto kaze, svima odgovaram, nikoga nisam ignorisao. nema na cemu. Hvala, ne mogu da se " drzim njih " zato sto mi ruke nisu 10000 km dugacke. Organski ne podnosim neistinu o Pismu i reci Hrista, i poznajem ga vise nego dovoljno da to objasnim. Nista ne prodajem, a svoj privatni zivot narocito. Ta emisija je bio jedini nacin da vidim zenu i cerku , posto se sedmica na lotou nije desila.O kakvim " dobrim ljudima " ti pricas ? O ovima koji pljuju po meni bez ikakvog razloga. To ne mogu da definisem kao " dobri ljudi " u nikakvom obliku i formi. Ja nisam " samouveren ", posto nemam veru u sebe, jel' nisam " sam svoj kreator ". Ne znas Pismo, nemoj mi pricati tvoju verziju " smrtnog greha " evo ti reci Hristosa u vezi toga " I ako ko reče reč na Sina čovečijeg, oprostiće mu se; a koji reče reč na Duha Svetog, neće mu se oprostiti ni na ovom svetu ni na onom. " eto sad vidis i sam , bez ikakvog razloga ti meni govoris sta da radim, zasto, zar nemas postovanja prema meni, ja tebi ne govorim sta ti da radis, niti ti govorim sta da radis ili ne radis. Ti nemas postovanja prema ljudima koji ne klicu nista slicno za Bozic ? Не знам како си то закључио, али опет твој проблем. Уопште немам намеру да се са тобом препуцавам овде и пишем километарске текстове. Видим да сви полако одустају, можда је то и једини начин да се теби у овом тренутку помогне. Уживај у свом свету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ih, i meni treba vremena često...ali sklopila sam sliku i sve paše ...bravo za mene (eh, da mogu, sebi bih na ovo dala - Amin) Volim_Sina_Bozjeg, zuti car, Зорица Бубало and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Не знам како си то закључио, али опет твој проблем. Уопште немам намеру да се са тобом препуцавам овде и пишем километарске текстове. Видим да сви полако одустају, можда је то и једини начин да се теби у овом тренутку помогне. Уживај у свом свету. Pa nisam ti rekao " da zelim nesto da klicem za Bozic ", pa nema potrebe da mi ti to zelis. Verovatno si svesna da ima milijarde ljudi koji ne klicu nista za Bozic, bas kao sto se zdravorazumni ljudi ne raduju deda mrazu. Svi koji su iznosili nesitine o meni, polako odustaju, sto mi se dopada mnogo vise, nego da se to nastavi. Uzivaom u zivotu od kako znam za sebe, i nikada nisam prestao. Vise bi voleo da ti i drugi razumete sta sam ovde rekao ( na jasnom i prostom srpskom jeziku ), i nije moja odgovornost sto to nije slucaj. Srpski jezik je " citaj kako je napisano ", zasto ljudi moje reci citaju onako kako nisu napisane ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Organski ne podnosim neistinu o Pismu i reci Hrista, i poznajem ga vise nego dovoljno da to objasnim. Ovaj tvrdi da pravoslavlje iznosi nesitinu o "pismu" i recima Hristosa . Mislim da je ovo dovljno da se banuje . Neka on veruje u sta zeli ali na da iznosi ovakve sektaske gluposti na prvolsafnom sajtu ne bi trebalo da bude dozvoljeno . Ako ga vec ne izbacujete zbog potpunog nepostovanja drugih i drugacijih mislenja onda zbog iznosenja neistina o ucenju SPC mozete da ga izbacite . Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ovaj tvrdi da pravoslavlje iznosi nesitinu o "pismu" i recima Hristosa . Mislim da je ovo dovljno da se banuje . Слажем се. Поред пљувања на Православље и ширења секташких учења, истроловао је тему само тако (да је барем троловање било занимљиво). Има највећи број порука на теми, а ништа везано за њу. Ако није за бан онда је за 90% упозорења. Нека админи одлуче шта ће са њим. Није то наш посао, али неке границе треба да постоје. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 On je vrlo perfidan sektas . Nakaci se na temu i tera svoju pricu . Pored toga svako malo ubaci kako on govori istinu a ostali lazu . Svako neslaganje koristi da po licnoj osnovi napadne sagovornika. Cak je i ljude koji su mu prisli jako pazljivo smatrajuci da se radi o osobi sa kojom se nekakva komunikacija moze ostvariti napao . On konstantno od sebe pravi zrtvu a zapravo je napadac , zeleci da ostavi ustisak kako ga pravoslavci napadaju jer on iznosi istinu o "pismu" i o "Hristu" .Cim ga je neko namirisao da verovatno pripada nekoj od amerckih pseudohriscanskih sekti on servira pricu kako mu je USA rasturila brak i jjega isterala itd sa sve srceparajucom fotkom navodnog deteta . Imam utiak da ce neko da nadje ko je to dete na slici zaista . Terminologija mu je klasicna novoprotestantska . Ima tu jos detalja ali me mrzi da pisem i ovo je dovljno . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ovaj tvrdi da pravoslavlje iznosi nesitinu o "pismu" i recima Hristosa . Mislim da je ovo dovljno da se banuje . Neka on veruje u sta zeli ali na da iznosi ovakve sektaske gluposti na prvolsafnom sajtu ne bi trebalo da bude dozvoljeno . Ako ga vec ne izbacujete zbog potpunog nepostovanja drugih i drugacijih mislenja onda zbog iznosenja neistina o ucenju SPC mozete da ga izbacite . Nisam rekao nista slicno i ne zivim u doba inkvizicije kada su se ubijali svi oni koji su rekli bilo sta sto nije u skladu sa religijom. zasto imas potrebu da lazes kako ja " iznosim neistinu o ucenju SPC " ? Слажем се. Поред пљувања на Православље и ширења секташких учења, истроловао је тему само тако (да је барем троловање било занимљиво). Има највећи број порука на теми, а ништа везано за њу. Ако није за бан онда је за 90% упозорења. Нека админи одлуче шта ће са њим. Није то наш посао, али неке границе треба да постоје. O cemu ti pricas, moji postovi su odbrana hriscanstva uopste od ateistickih napada ( sto je tema ), odstupanje od teme nije moja namera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Koju ljubav ? Pa ja sam ovde satanizovan bez ijednog validnog argumenta. Ja nisam u pravu, niko nije " u pravu ", svi smo mi Bozija Kreacija, jedina stvar koja moze da nas razlikuje je istina / neistina. Rekao sam da je apsolutno nebitno da li neko govori istinu ili ne, ali to su ipak neoborive cinjenice. Zar ti nisam rekao da ti i treba da nastavis da se klanjas Sinu Bozijem kao sto ti nik i kaze, i da u tome nema nikakvog greha. Brate ne preteruj, niko te nije satanizovao niti bilo ko ovde ima lose misljenje o tebi kao lichnosti. A ni ti nisi "mekan" u argumentaciji... zaista zracis ljuto dok diskutujes, po malo i drsko...... znam jer verovatno i ja tako isto zvucim.. a bez lose namere. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Brate ne preteruj, niko te nije satanizovao niti bilo ko ovde ima lose misljenje o tebi kao lichnosti. A ni ti nisi "mekan" u argumentaciji... Već je napisao da se na ovom forumu oseća kao Isus, pa predpostavljam da je pomislio i da treba svi, pogotovu hriščani, da veruju u sve šta on kaže, dakle šta će ti argumenti, kada ti Isus lično priča istinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 On je vrlo perfidan sektas . Nakaci se na temu i tera svoju pricu . Pored toga svako malo ubaci kako on govori istinu a ostali lazu . Svako neslaganje koristi da po licnoj osnovi napadne sagovornika. Cak je i ljude koji su mu prisli jako pazljivo smatrajuci da se radi o osobi sa kojom se nekakva komunikacija moze ostvariti napao . On konstantno od sebe pravi zrtvu a zapravo je napadac , zeleci da ostavi ustisak kako ga pravoslavci napadaju jer on iznosi istinu o "pismu" i o "Hristu" .Cim ga je neko namirisao da verovatno pripada nekoj od amerckih pseudohriscanskih sekti on servira pricu kako mu je USA rasturila brak i jjega isterala itd sa sve srceparajucom fotkom navodnog deteta . Imam utiak da ce neko da nadje ko je to dete na slici zaista . Terminologija mu je klasicna novoprotestantska . Ima tu jos detalja ali me mrzi da pisem i ovo je dovljno . Potpune neistine. Niti sam bilo kakav sektas, niti sam rekao da " ostali lazu ". Veoma precizno sam citirao ko laze, i ti dokazi i dalje stoje. Nikoga ne napadam, samo se branim od nicim izazvanih napada na mene, bas kao sto je i ovo tvoje pisanje. Svi imaju " argumente " protiv , samo sto sve " mrzi " da ih iznesu . I to sto sve " mrzi " je " dovoljan " argument da mene optuzi za bilo sta.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Već je napisao da se na ovom forumu oseća kao Isus, pa predpostavljam da je pomislio i da treba svi, pogotovu hriščani, da veruju u sve šta on kaže, dakle šta će ti argumenti, kada ti Isus lično priča istinu. Smisao za humor ti je najjaca strana. Nikada nisi procitao jevandjelja pa ti nije uopste jasno kako je Isus bio docekan medju svojim narodom. Naravno za tvoju inteligenciju reci " prosao sam kao Isus " znaci da neko tvrdi da je Isus. Sta sam ja rekao u sta neko moze da veruje. Nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Smisao za humor ti je najjaca strana. Nikada nisi procitao jevandjelja pa ti nije uopste jasno kako je Isus bio docekan medju svojim narodom. Naravno za tvoju inteligenciju reci " prosao sam kao Isus " znaci da neko tvrdi da je Isus. Sta sam ja rekao u sta neko moze da veruje. Nista. Jel si ti protestant ili pravoslavac? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Jel si ti protestant ili pravoslavac? Nije ni vernik ni atessta, pa tkako ne može biti ni protestant a ni pravoslavac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука