Драшко Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fzena.blic.rs%2FZdravlje%2F5657%2FTest-emocionalne-inteligencije&ei=cDumUpPHFIHftAbLx4GYCg&usg=AFQjCNHQX0dY9_benlALMDF047TMPC83kA&sig2=oABAwXpQwVe0gaW_sVSGKg&bvm=bv.57752919,d.Yms&cad=rja Милан Ракић, Баба and Manolis је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Испадох просечан мислио сам да сам посебан Лапис Лазули, Лидија Миленковић, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 ВАШ РЕЗУЛТАТ ЈЕ: 107 Припадате просеку, и то није лоше. Ваше управљање емоцијама је добро али га можете унапредити. Радите на манифестацији ваших емоција, на њиховом пореклу (мали физички сигнали, расположење) и тражите њихов узрок. Размишљајте о себи; развијајте своју креативност и спиритуалност (емоције се хране "неречним"); слушајте друге и трудите се да их разумете (њихове емоције нас уче о нама самима); на крају, будите толерантни према себи (константни рат против себе рађа многобројне негативне емоције). Драшко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fzena.blic.rs%2FZdravlje%2F5657%2FTest-emocionalne-inteligencije&ei=cDumUpPHFIHftAbLx4GYCg&usg=AFQjCNHQX0dY9_benlALMDF047TMPC83kA&sig2=oABAwXpQwVe0gaW_sVSGKg&bvm=bv.57752919,d.Yms&cad=rja VAŠ REZULTAT JE: 118 Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije). Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Сад ми је лакше, имам добро друштво вас двоје изнад YOKA and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Još jedan prosječan ovdje , s tim što je moj rezultat 117 ! YOKA and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 126 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. ko će tome verovati Драшко, Manolis and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Испадох просечан мислио сам да сам посебан ma nista ne valja taj test..... Драшко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Ма, ко браћа рођена Караконџула and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 ja 90. prosecan momak Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 123 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 123 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Доктор је доктор! 8086.gif Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Vaš rezultat je: 139 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Баба, Manolis and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 ma nista ne valja taj test..... и мени сумњиво,ко би га знао....мој резултат 142 JESSY and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 97, очекивао сам и слабије... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука