Саша од Москве Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Мада сам мишљења да за ову врсту теста човек треба бити искрен према себи,а не пројектовати оно што би желео да буде,или сдруге стране што не би желео бити,а јесте... a inače su totalno stručno pravljeni, čak nemaš ni sredinu (ono - neodlučan sam, ne znam...) nego sve - JESAM/NISAM/VIŠE JESAM/VIŠE NISAM što će reći - mi smo eksperti - poznajemo sami sebe RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 126 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Mislio sam da ću da budem ispod proseka :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 a inače su totalno stručno pravljeni, čak nemaš ni sredinu (ono - neodlučan sam, ne znam...) nego sve - JESAM/NISAM/VIŠE JESAM/VIŠE NISAM što će reći - mi smo eksperti - poznajemo sami sebe Па шта знам,спознати самога себе је можда највеће лично достигнуће,независно од резултата тог сагледавања... Право да ти кажем ,ви неодлучни сте ми увек највећи проблем у некаквом личном односу...кад не знаш шта ти мисли... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Па шта знам,спознати самога себе је можда највеће лично достигнуће,независно од резултата тог сагледавања... baš zato treba i da ima ,,ne znam/ne mogu da se odlučim'' кад не знаш шта ти мисли... a to ti možda ne znaš zato što taj drugi neće da znaš Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 a to ti možda ne znaš zato što taj drugi neće da znaš А не, интелегентан и паметан лик,попут мене, зна , кад неко неће да ти знаш, па се онда достојанствено повуче... Причам о неодлучности уопштено,када се неко стално колеба око својих одлука,без да има одређен став,циљ, већ га у суштини и нема...мада и тога човек може(а и не мора)бити свестан... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Причам о неодлучности уопштено,када се неко стално колеба око својих одлука,без да има одређен став,циљ, већ га у суштини и нема...мада и тога човек може(а и не мора)бити свестан... 8086.gif al' ja baš mislila na ono što te pitaju - npr: ,,uvek se iznerviram na prvu loptu'' - šta bre to znači??? nekad se iznerviram, nekad ne, na tome radim - to mi je bilo pitanje idealno za sredinu i ujedno jedno od ,,jasnih'' pitanja... inače kad su nas učili da sastavljamo testove na pedagogiji - uvek mora da bude sredine, najčešće (i najjednostavnije za ispitanika je 5 izbora) - čovek ima prava da mu nešto oko sebe nije jasno, odnos sa drugima je u neku ruku lakši za razlučivanje Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 8086.gif al' ja baš mislila na ono što te pitaju - npr: ,,uvek se iznerviram na prvu loptu'' - šta bre to znači??? nekad se iznerviram, nekad ne, na tome radim - to mi je bilo pitanje idealno za sredinu i ujedno jedno od ,,jasnih'' pitanja... Па гледај ја сам то овако схватио: "Делимично тачно" --- деси се понекад да се изнервирам на прву лопту "Делимично нетачно"--- ретко се деси... "Апсолутно тачно--- увек се деси ... "Апсолутно нетачно--- никад ми се то не деси... Мање више овако је и за остала питања,имаш све могућности... Драшко, Саша од Москве, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Па гледај ја сам то овако схватио: "Делимично тачно" --- деси се понекад да се изнервирам на прву лопту "Делимично нетачно"--- ретко се деси... "Апсолутно тачно--- увек се деси ... "Апсолутно нетачно--- никад ми се то не деси... Мање више овако је и за остала питања,имаш све могућности... a ja ovako: delimično tačno - u više od 50% slučajeva se iznerviram na prvu loptu delimično netačno - u manje od 50% slučajeva se desi apsolutno netačno - skoro nikad se ne desi (meni ništa nije apsolutno - svako pravilo ima izuzetaka) apsolutno tačno - skoro uvek mi se desi... eto svako skalu tumači kako mu je priroda... meni je ponekad približno skoro nikad (uvek mi nekako naglasak na ono poooooonekad) Зосима је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 126 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 120 Prosek Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 120 i kod mene, test je boranija. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 VAŠ REZULTAT JE: 130 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje. Скоро све што сам мислио да нисам... Драшко and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 129 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Мени блокирао код првог питања и даде ми марамицу Хех Ваш резултат је: 124Поседујете висок ниво емоционалне интелигенције, адаптирате се на било коју ситуацију. Поседујете интелигенцију, блиставу и интуитивну, која увелико превазилази самоспознају, базирану на интроспекцији и размишљању. Ваше "ја" је партнер, не само корисник. Имате велику моћ господарења над собом, ваше расположење је стабилно и позитивно. Ваше релације са другима су одличне и заснивају се на мешавини ефикасности, хармоније и задовољства. Користите емоције и интуицију да разумете свет који вас окружује. Саша од Москве, Драшко, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 А и ти си нека плачи... Zasto moras da budes tako grub? Iznova me povredjujes... :-D :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука