Ненад Р. Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 On 26. 1. 2017. at 21:31, Sasa Vojvoda рече Hoces da kazes bosnjacki jezik? Expand Да, управо то. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 Jezici su moj fah i jedan od poslova kojim se bavim. Tri diplome(ruski,holandski i engleski), a ostalih desetak naucila sama, radeci u azilskom centru sa ljudima iz celog sveta. Najtezi mi je arapski zbog grcanja i krkljanja grlom ali ga dosta razumem Najsmesniji mi je Lingala(bivsi Zair sadasnji Kongo) Najmilozvucniji mi je italijanski(sto kazu jezik ljubavi) Volela bih jos da ucim ali se nema vremena, na zalost... aliluja, Иван ♪♫, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 On 26. 1. 2017. at 22:00, Sofija_ рече Tri diplome(ruski,holandski i engleski) Expand По завршетку курса завршила си све модуле и поена или универзитетски колеџ? Универзитетска је иначе на истом нивоу као средње образовање...немој да плашимо младе људе, Дуолиного је доступан као вебкурс за паметне телефоне, и што је најбитније бесплатна апликација. Ма у ЕУ може да се испуни цео један зид са дипломама. On 26. 1. 2017. at 22:00, Sofija_ рече a ostalih desetak naucila sama, radeci u azilskom centru sa ljudima iz celog sveta. Expand Докторка лингвистичких наука. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 Najveci deo vremena koristim nemački...osatak srpski...i samo povremeno engleski...( trudim se da čitam više na engleskom)...ruski vrlo malo govorim, iako dobro razumem.Trenutno učim starocrkveni...kroz pojanje..i volela bih se tu usavršiti...-za sad. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 On 26. 1. 2017. at 19:48, Ћириличар рече poljski ponegdje uspijem uhvatiti koju riječ i razumio bih ga da nije pun frikativa (pčš pčš pčš šč šč šć, samo to nekad čujem). Expand Хаха можда пољски тако звучи на "први звук", а у ствари је исто словенски језик као и и српски, онда није тако тежки за Словене да се њега разуме; има чак и доста речи које су исте или јако сличне - само понекад имају другачији значај. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 On 27. 1. 2017. at 21:29, Dominika рече Хаха можда пољски тако звучи на "први звук", а у ствари је исто словенски језик као и и српски, онда није тако тежки за Словене да се њега разуме; има чак и доста речи које су исте или јако сличне - само понекад имају другачији значај. Expand Баш. И то се примјети када се савлада онај њихов мађарофилски правопис, одједном као да се прича исквареним српским. Али јок, морају они "р" послије "п" да читају "ч". Морају бити друкчији. Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Фебруар 21, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2023 Срећан нам међународни дан матерњег-српског језика,21.фебруар. -Српски пишем -Српски зборим. -Народност ми Србинска -Ум и душа славјанска.П.П.Његош... Милошшш је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука