JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 joj Zoki, gde me nadje.....obozavam ovu stvar....a i Toseta , naravno.... :bendoff: YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ovu ne poklanjam, moja je...samo da uživamo skupa u njoj još jednom te molim ne zamjeri što je ne mogu dati, i uživaj u njoj sa mnom....posebna mi je Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Bolje nego ovo.. ma to je bolje, veruje mi.... Ovo ću jednoj neudatoj. Ali kojoj, hm... pa, odluci se vec jednom.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Extra stvar, koju mi je Dragi jedared posvetio na temi mnogo cool i pozitivno da, super je.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ovu ne poklanjam, moja je...samo da uživamo skupa u njoj znaci ovu poklanjas samoj sebi.....moze....prihvata se.... i uživaj u njoj sa mnom....posebna mi je stvarno uzivam ..... :brokoli: Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 znaci ovu poklanjas samoj sebi.....moze....prihvata se.... Ja sam je dobila kao poklon i znači mi mnogo, ali sam htjela da je na tren podijelim sa tobom stvarno uzivam ..... :brokoli: Kažem ti ja...vjeeeeeeeruj mi ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Kažem ti ja...vjeeeeeeeruj mi kazem ti ja....da ti sve verujem...... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XoMGYa_vRhs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Reče stara Ciganka onomad davno na vašaru da sam veliki birač. dakle, vreme je da prestanes da biras.... Dragi је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XoMGYa_vRhs divan etno, Ivane....hvala.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Srle prati Aylu u bryom ritmu....moze..... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ево једна спорија JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ево једна спорија znaci idemo until morning.... :good2: Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Хеј, Џеси, хеј Џеси... :brokoli: :мајкл: http://youtu.be/ica0-NvtfTg JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука