Ayla Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Dobra stvar Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Dobra stvar хвала........баш сам се ужелела твојих песама..... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Onda želim i ovu podijeliti sa tobom JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Onda želim i ovu podijeliti sa tobom Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 nemam ideju..moze nesto 'vako? JESSY and РадованД је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 nemam ideju..moze nesto 'vako? супер.... smiley-dance007опушта..... Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ako trazis nekoga, nekoga za setanje onda ja sam covjek za tebe imam sedam milja duge korake lake kao oblake Ako trazis nekoga, nekoga za plakanje onda ja sam rame za tebe Uzmi me, to je sudbina ima zena koje zakljucaju srce poput dragog kamena Ako trazis nekoga, nekoga za cuvanje onda imam ruke za tebe i za tvoje vrelo celo, dlanove meke kao jastuke Ako trazis nekoga, nekoga za zauvijek onda tvoj sam covjek oduvijek YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 evo... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 `de me nadje..... nisam cula ovu verziju.... :good2: Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Šapnula mi ptičica malena ...njen glas...tako kristalan, snažan...volim je JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Krenuh za tobom ...da, neka ostane tamo...i treba. Ne mogu se vraćati nazad da provjerim, pa ukoliko sam ti ovu već poklonila, nećeš zamjeriti da potvrdim. Meni je posebna...vrlo često je slušam, pjevušim...prigrlim. Prati me gdje god da se nađem ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Divno je kada imaš kome postaviti pitanje, makar i da ne dobiješ odgovor...divno je JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука