Jump to content

Коју песму би ви мени поклонили....? :)

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Dobra stvar :)
хвала........баш сам се ужелела твојих песама..... :whackado:
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Onda želim i ovu podijeliti sa tobom :)
0511_music1306_womens
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

nemam ideju..moze nesto 'vako?  

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

nemam ideju..moze nesto 'vako?

супер.... girl_smiley smiley-dance007опушта.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ako trazis nekoga, nekoga za setanje

onda ja sam covjek za tebe

imam sedam milja duge korake

lake kao oblake

Ako trazis nekoga, nekoga za plakanje

onda ja sam rame za tebe

Uzmi me, to je sudbina

ima zena koje zakljucaju srce

poput dragog kamena

Ako trazis nekoga, nekoga za cuvanje

onda imam ruke za tebe

i za tvoje vrelo celo, dlanove

meke kao jastuke

Ako trazis nekoga, nekoga za zauvijek

onda tvoj sam covjek oduvijek

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

`de me nadje..... joooj

nisam cula ovu verziju.... :good2:

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Krenuh za tobom   :D

...da, neka ostane tamo...i treba.

Ne mogu se vraćati nazad da provjerim, pa  ukoliko sam ti ovu već poklonila, nećeš zamjeriti da potvrdim.

Meni je posebna...vrlo često je slušam, pjevušim...prigrlim. 

Prati me gdje god da se nađem    :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...