Jump to content

VRATILI SE VERI PREDAKA: Ovo su Srbi koji slave boga Peruna! (FOTO) (VIDEO)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Za tebe bi najveća životna tragedija i razočaranje izgleda bilo kad bi ti neko dokazao da su tvoji preci ustvari plavooki i plavokosi Rusi a da dinarskih gena imaš 20%, maksimalno 30 % i da se iza tvog dinarskog fenotipa kao za maskom krije široka ruska slovenska dušica, ahahahaha. Čekaj, mora se nešto i radit, napišem to dalje sutra, sad imam nekakvog posla.

Samo da znas, dinarski tip postoji i u rusiji ali pogotovo u ukrajini, plavokosi Rusi su manjina Rusa, tako da i ti i kordun previse generalizujete.

Подели на овим сајтовима

ma ne bi bila tragedija,nisam ja taj tip koji pati od toga,i da sam švabo meni ne smeta imaju i oni svoje kvalitete i to ne male... nego ovo sam što sam srbin,dinarac,to se na meni vidi ,a to diktira genetika ne neki papir tipa državljanstva...

Radi,i ja radim većinu vremena dok pišem,kad nađeš vremena sutra napiši,zanima me tvoje mišljenje.

Koliko se čovjek koprca, neće da bude žuti Fricko pa čak ni ruski, ahahahaha, znam ih nekoliko takvih lično i ja, koji bi odmah skočili u rijeku kad bi morali bit nekakvi žuti, samo nek je crno, ahahahaha. Pa sad ti govorim da taj vanjski izgled najviše zavara. Jedino u slučaju da imaš zaista crne oči i kosu kao ugalj i sva tvoja braća i sestre bili isto tako crnih očiju i kose moglo bi se govorit već o predominaciji dinarskog fenotipa. Ali ako su ti i oči i kosa nekakvi smeđi, na slici je to slabo vidjet i pogotovu ako ti oči idu na tamno-zeleno, tu bi se moglo onda radit o svačem. Mnogi koji izgledaju isto kao ti ustvari imaju taj dinarski fenotip samo kao masku a genetski su to više Sloveni nego Dinarci ali im dinarski predominantniji fenotip ne dozvoljava to projavit jer potiskuje recesivne osobine; plava kosa, plave oči vezane za tipični slovenski fenotip.

Подели на овим сајтовима

Koliko se čovjek koprca, neće da bude žuti Fricko pa čak ni ruski, ahahahaha, znam ih nekoliko takvih lično i ja, koji bi odmah skočili u rijeku kad bi morali bit nekakvi žuti, samo nek je crno, ahahahaha. Pa sad ti govorim da taj vanjski izgled najviše zavara. Jedino u slučaju da imaš zaista crne oči i kosu kao ugalj i sva tvoja braća i sestre bili isto tako crnih očiju i kose moglo bi se govorit već o predominaciji dinarskog fenotipa. Ali ako su ti i oči i kosa nekakvi smeđi, na slici je to slabo vidjet i pogotovu ako ti oči idu na tamno-zeleno, tu bi se moglo onda radit o svačem. Mnogi koji izgledaju isto kao ti ustvari imaju taj dinarski fenotip samo kao masku a genetski su to više Sloveni nego Dinarci ali im dinarski predominantniji fenotip ne dozvoljava to projavit jer potiskuje recesivne osobine; plava kosa, plave oči vezane za tipični slovenski fenotip.

Slazem se, dobro si ovo rekao.. Ja isto izvana licim na dinarski tip kao kordun, ali na bradi svako malo pa ima neka zuta dlaka.

Подели на овим сајтовима

Samo da znas, dinarski tip postoji i u rusiji ali pogotovo u ukrajini, plavokosi Rusi su manjina Rusa, tako da i ti i kordun previse generalizujete.

znam ja to, nije to dinarski tip jer tamo nemaju Dinare već fenotipski dominantni tip, u genetici ne postoje nikakvi dinarski ni slovenski tipovi već dominantni i recesivni fenotip, ti nazivi su samo kolokvijalni, među svim njima Rusima, Bjelorusima, Ukrajincima i Poljacima je crnokosih i smeđih pa čak i sasvim tamnoputih koliko hoćete, samo sam ja ovako malo ušao u igru s tim istim vašim kartama da bude zabavnije.

:D

Подели на овим сајтовима

vezane za tipični slovenski fenotip.

tu sintagmu "tipični slovenski fenotip, vasnjski izgled" koristim i ja iako je neispravna a ima označavat ljude tipično slovenskih crta lica, plavokose i plavooke istovremeno, upotrebljava se ta sintagma čak i u kriminalistici pri opisu traženih ili ubijenih osoba. Kad njemačka policija napiše: osoba slovenskog tipa onda se tim misli na tačno tu situaciju da je plavokosa il plavooka kao Njemci ali ima crte lica drugačije nego Njemci i Njemcima takav opis u praksi pomaže i ima smisla a koristan je jer svakom je odmah jasno o kakvoj osobi se može radit i brzo je svakom jasno o kakvom to izgledu je riječ i kako bi to taj muškarac ili žena imali izgledat. To osoba slovenskog tipa se naročito često u Njemačkoj upotrebljava pri identifikaciji i opisu žena. Ali ni istorijski to nije baš besmislena sintagma jer Sloveni u doba pred oko 1400-1500 godina su zaista naprostom većinom izgledali svi plavooki i plavokosi, svijetlovlasi i svijetle puti, potom mješanjem sa domorodim zatečenim lokalnim stanovništvom su nastale sve te najrazličitije kombinacije i varijante u izgledu, uglavnom tako što su se svijetliji Sloveni mješali sa tamnijim, tamnokosim i tamnoputim domorocima. Makedonci recimo vanjskim izgledom i bojom kože, kose i očiju danas izgledaju sličniji Italijanima i Grcima nego bilo kakvim Slovenima.

Подели на овим сајтовима

Rusi su se isto potom ukrštali, ni oni tačno ne znaju više s kim, najviše sa Azijatima, zato više ni ne izgledaju "tipično slovenski", ustvari je to već takav paradoksalno apsurdna sintagma "tipično slovenski izgled" koja ima označavat takve plavooke i plavokose ljude kojih je među današnjim Slovenima pa čak i tim istočnim ustvari najmanje, hahahaha. Al tipične slovenske crte lica, to se već može reći, Poljaci ih recimo imaju, njih je problem zbog toga i razlikovat jer izgledaju skoro svi isto, moglo bi se reći da su to slovenski Kinezi ili Japanci. Papa Wojtyla,  Lech Kaczyński, Lech Walesa, malo po malo pa skoro svaki treći, četvrti Poljak izgleda tačno tako kao jedan od ovih troje. Kad vidiš njih trojicu vidio si većinu Poljaka.

Подели на овим сајтовима

Kad sam došao prvi put u Prag, svi ljudi tamo su mi izgledali isti prvih nekoliko mjeseci, naročito muškarci, ko preslikani. Prvih sedmicu-dvije dana sam imao osjećaj kao da sam u Kini ili u Japanu. Potom sam se navikao raspoznavat i nisu mi više izgledali isti. Ali kad sam poslije vrlo dugo vremena došao u Zagreb, tamo opet to isto, svi mi tamo bili isti ko fotokopirani. recimo ti stariji sijedi muškarci, te nisam bio u stanju uopšte razlikovat, ko jednojajčani blizanci da su bili, sve crvena lica, plave oči, gore na glavi oštra sijeda, bijela kosa, čak im i ta kosa izgledala svima ista, štrčala u zrak ko jež, uvijek isti friz. Odvikao se raspoznavat. Hahahaha.

Подели на овим сајтовима

Ali kad sam poslije vrlo dugo vremena došao u Zagreb, tamo opet to isto, svi mi tamo bili isti ko fotokopirani. recimo ti stariji sijedi muškarci, te nisam bio u stanju uopšte razlikovat, ko jednojajčani blizanci da su bili, sve crvena lica, plave oči, gore na glavi oštra sijeda, bijela kosa, čak im i ta kosa izgledala svima ista, štrčala u zrak ko jež, uvijek isti friz. Odvikao se raspoznavat. Hahahaha.

ivo-josipovic-mpphoto.jpg

svi mi ovakvi bili, tačno ko ovaj, kud god sam pogledao sve ovo isto!

Подели на овим сајтовима

una ecclesia unus pontifex  molimoli

pope_putin_obama_s640x573.jpg?f2afbf6a18

baš ragovarali o tom šta s onim tamo dole, izgleda da će ga

maknut iz White House zbog toga što je napravio sa Sirijom

una ecclesia unus pontifex   molimoli

da, i jedan baćuška, na njega si zaboravio hahahaha

Putin and the pope Romes one, two and three

http://www.economist.com/blogs/erasmus/2013/11/putin-and-pope

unification of all Slavs under the leadership of Russia and the Vatican

http://www.encyclopedia.com/topic/Pan-Slavism.aspx

Подели на овим сајтовима

I2a Dinaric South

је главна група...код Срба...

http://www.poreklo.rs/2012/12/17/y-dnk-haplogrupa-i-naj%C4%8De%C5%A1%C4%87a-kod-srba/

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

I2a Dinaric South

је главна група...код Срба...

http://www.poreklo.rs/2012/12/17/y-dnk-haplogrupa-i-naj%C4%8De%C5%A1%C4%87a-kod-srba/

i to je po tebi sad čiji marker?

starosjedioca na Balkanu koji su tamo bili sjedili prije dolaska Slovena

ili 

Slovena koji su se na Balkan doseljavali iz današnjeg Pruska,

zapadne Češke i Zakarpatja i donijeli ga sa sobom na Balkan

šta to tačno po tebi dokazuje ta varijanta I2а1b М423 South?

šta misliš da je s njom dokazano?

И данас на том простору, Херцеговине, југозападне Србије и западне Црне Горе,

јужне Далмацијe хаплогрупа I2а М423 Dinaric South доминира са преко 70%.

Подели на овим сајтовима

Ша нам направи овај харп.... 

Tačno tako, onaj gore text jšto ga je objavio Raymond Red Reddington je prevod:

Čitao sam ga već davno i na engleskom i češkom i slovačkom. Nije mi sad jasno kako pod taj tekst može neko napisati ovakav komentar, ti ljudi izgleda čak ni ne razumiju srpski a kamo li genetici, oni misle da je ovo potvrda da nikakve seobe Slovena nije bilo ili šta? Hahahahaha! Tolika pomatenost, nevjerovatno nešto. A istovreno objavljuju ovo, zona sumraka! Ko da su se najeli ludih gljiva ili čega. Šta se to dešava s tim ljudima tamo?

http://srbin.info/2013/09/19/sad-srbi-najstariji-narod-iz-cijeg-gena-poticu-arijevci-hrvati-danci/

Одличан чланак. Крајње је време да се народу објави и објасни да Балкански Срби нису Словенског порекла ( тачније ради се о “ словенизованим “ Балканцима ). Најзаступљенија хаплогрупа код Словенских народа је Р1А1 ( код Лужичких Срба више од 65 % ) , која има потпуно другачије порекло и развој од И хаплогрупе. Што се Винче тиче , њено оснивачи јесу Словени исто као што су оснивачи “ Кордед Варе “ културе “ Вучедолске Културе “ итд .. итд …

Ovdje ti protivnici seoba sami pripisuju A1P1 Slovenima i tvrde

da sa balkanskim starosjediocima Srbima to nema ništa zajedničko.

A već ovdje u drugom članku je to sasvim drugačije:

slovenska glavna grupa nije više ni slovenska nego samo srpska, starosjedilačka i arijevska

balkanska a dokonce najstarija od svih u svijetu iz koje su svi potekli: Arijevci, Hrvati, Danci ...

http://srbin.info/2013/09/19/sad-srbi-najstariji-narod-iz-cijeg-gena-poticu-arijevci-hrvati-danci/

Zaista urnebesno, nisam pratio to jer sam znao da se radi o besmislicama i glupostima i nije me to zanimalo jer bi to bio naprosti gubitak vremena s ovakvim se o nečem raspravljat al da su to ovolike provale to nisam zaista znao! To prevazilazi svaku maštu. Stvarno ozbiljna situacija.

Подели на овим сајтовима

Slazem se, dobro si ovo rekao.. Ja isto izvana licim na dinarski tip kao kordun, ali na bradi svako malo pa ima neka zuta dlaka.

rođeni,nemoj da mi lozu brukaš,to što ti zbog previše masturbacije gubiš sastojke iz brade su sadomazofašistički problemi a ne antropološki,pusti što Zayron priča,on je ubačen iz HAARP programa da nas zavadi

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...