Jump to content

А у моје време...

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Па ћу сад да цитирам себе са фејсбукве од малопре на тему поста.

Zeljko InjacНемате ви појма како се пости, ја као прави и поштени зилота првоборац могу само да констатујем како је данашња омладина размажета. У моје време се постило тако што сваки други дан окусиш мало леба и воде. А суботом и недељом насецкаш лука у тањирић од кафе и ставиш тек мало уља на тај лук и то са мало леба и воде. Тако се пости, а не неки сојин сир, сојина паштета, сојина печена патка, сојина кременадла, сојина виршла, кобасице од рибе, сушена риба, салма од соје и рибе паштета од рибе, приде јужно воће и плодови мора. Ма иди то и није пост. То је само замена режима исхране!

Подели на овим сајтовима

Тако је Жељко. Нови светски поредак, паписти , новотарци, екуменисти и нови теолози су их размазили. Ево баш читам књигу од Владимира Димитријевића - Од квантне механике до поста на води, 6 дана +1.- Дивно,каква дубина и јасноћа. Издавач ман.Рукумија и Ц.О.Љуљаци.

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2013. at 17:56, Жељко рече
сојина печена патка

:))  12:smeha:  

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Е у моје време, сви су се свима јављали, деца су устајала старијима, љубила руку, жене прале ноге мужевима.

А сада нико никоме се не јавља, ја устајем деци и још мало ћу руке да им љубим, а жени већ одавно перем ноге.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

U moje vreme sam ja jedini pametovao, sad svi pametuju pa ne mogu da dodjem do izražaja

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2013. at 21:28, verum est in beer рече
Е у моје време, сви су се свима јављали, деца су устајала старијима, љубила руку, жене прале ноге мужевима. А сада нико никоме се не јавља, ја устајем деци и још мало ћу руке да им љубим, а жени већ одавно перем ноге.

:aplauz::))

Подели на овим сајтовима

u moje vreme se ucilo i lemalo ako se dobije slaba ocena a sadek-nepismenos' u ogromnem porastu...

Подели на овим сајтовима

У моје време жене су имале бркове и спојене обрве.

Подели на овим сајтовима

@Срђан Ранђеловић

А ноге као Шестић :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2013. at 21:49, Срђан Ранђеловић рече
У моје време жене су имале бркове и спојене обрве.

Па ти си онда Пантелијина генерација? :bleh:  

Подели на овим сајтовима

On 26. 11. 2013. at 21:55, Manolis рече

Па ти си онда Пантелијина генерација? :bleh:  

Заједно Турке ћерали :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...