Jump to content

Потребно име за сајт

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

За веб адресу треба избегавати гласове ч, ћ, ђ, ж, ш, љ и њ - чак иако се љ, њ и ђ могу написати и "неошишаном" латиницом. Треба избегавати и предуге речи (или неколико везаних речи), јер се тешко памти, а и странци не умеју да изговоре (све и да сајт није намењен странцима - не ваља). Тако да би моји предлози били:

izlog.rs

zajedno. net

(оба слободна)

Џ

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Sad me uhvatilo na ovu stranu da nekako  bude tečno, laganije a kao neka opšta poruka i zgodno za ukucavanje joooj    (ovo da li   rs., com.ili net . .. manje bitno)

privi pokušaji :

Kupiprodajdaj.rs

PrijaSofija.com

sasvimsvoji.rs

nemadanema. net

:4869:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

- zanat

- zanatlija

- majstorica

- licnimajstor

- tradicijazanata

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Srpska-posla.rs ili tako nešto , ako već neko nije ranije spomenuo , ako jeste ja se izvinjavam , jer nisam pročitao sve prijedloge !

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

арбајт :)

Махт фрај   joooj 

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Нектар цом.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

opanak.rs

или

uzmidomace.rs, може и kupidomace.rs

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

stuffprocesso.rs

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...