drvce Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 За веб адресу треба избегавати гласове ч, ћ, ђ, ж, ш, љ и њ - чак иако се љ, њ и ђ могу написати и "неошишаном" латиницом. Треба избегавати и предуге речи (или неколико везаних речи), јер се тешко памти, а и странци не умеју да изговоре (све и да сајт није намењен странцима - не ваља). Тако да би моји предлози били: izlog.rs zajedno. net (оба слободна) Џ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Sad me uhvatilo na ovu stranu da nekako bude tečno, laganije a kao neka opšta poruka i zgodno za ukucavanje (ovo da li rs., com.ili net . .. manje bitno) privi pokušaji : Kupiprodajdaj.rs PrijaSofija.com sasvimsvoji.rs nemadanema. net :4869: Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 opanak.rs или uzmidomace.rs, може и kupidomace.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 МАНУФАКТУРА antics је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Srbijamajkapriroda Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 - zanat - zanatlija - majstorica - licnimajstor - tradicijazanata “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Srpska-posla.rs ili tako nešto , ako već neko nije ranije spomenuo , ako jeste ja se izvinjavam , jer nisam pročitao sve prijedloge ! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 арбајт Ненад Р., antics and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 арбајт Махт фрај Andre Williams and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Сајт ће бити слично Фејсбуку, платформа са могућношћу умрежавања МрежаТрадиција.дк Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Нектар цом. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 opanak.rs или uzmidomace.rs, може и kupidomace.rs Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 stuffprocesso.rs Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 БАЗАР.рс Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 БАЗАР.рс bazar ni na jednom domenu nije raspoloživ osim na ovome bazar.in.rs Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука