Jump to content

Потребно име за сајт

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Svizajednog-jedanzasve

DA domaci asortiman

ipak treba izbegavati strane reci

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ŽivioDrugTito.com

Да, модерно би било сајт назвати рецимо : Неокомуна

Али обесили би ме рођаци сине, хехехе...

Подели на овим сајтовима

Riznica tj nesto slicno, mozda Pecina :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

јесте ли имали неких идеја за име?

Имали смо

Купуј Домаће

Само Домаће

Све Домаће

Комуна

Нетмаркет

итд

са једним од ових имена смо конкурисали но постоји могућност изменне имена па сад тражимо неко најбоље или барем најзвучније

Подели на овим сајтовима

шпајз

јавни шпајз

занатски шпајз

домаћи шпазј

српски шпајз

српски занатски шпајз

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja sam loš sa imenima,obično im dajem malo značaja,ne pamtim imena ne zato što ne mogu nego im ne pridajem pažnju,ali ako mi nešto sine u glavu tokom sutrašnjeg dana poslaću...

Nego što se bizMisa tiče,zdrave rane i to,ima moj zemljak u NS,on je milioner postao na toj zdravoj hrani,ona BIO UNA,ali ne zahvaljujući zdravoj hrani nego tome sto robu prodaje u rinfuzi,nema skupih pakiranja pa je mnogo konkurentniji na tržištu,tako je stekao prednost... tako da mi se ideja čini vrlo dobra,mada ozbiljan je to projekat za realizovati...

Подели на овим сајтовима

@Жељко

искрено мислим да ниједно не осликава баш оно што сте замислили...али појавиће се оно право...

Ми кад смо смишљали име за фирму требало нам је подоста времена...

на крају одем на једно предавање и чујем једну реч која ме запањила, знао сам да је то...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...