Баба Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 некако ми се враћа она МАГАЗА...то су наши стари користили... Магаза је доста добро име али је сувише ретро Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 ЕТНО-БЕРЗА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 "знам човека" Ђуро Станивук and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 нешто - БЕРЗА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 мислим да је ово "знам човека" одлично, ако не за име онда за рекламу Саша од Москве and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 БРОКЕРИ С МОРАВУ Караконџула, Огњен, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 СРПСКА ПОСЛА енг. SERBIAN BUSINESS Gordana ., Срђан Ранђеловић and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 СРПСКА ПОСЛА енг. SERBIAN BUSINESS nemoj ovo rastjeraćeš svakog zainteresovanog klijenta Баба, Ђуро Станивук, Mironosica and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Zemlja plemica, Carstvo plemica koristim priliku da spamujem sta cu ВИШЊА and nana је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 имам човека, имаш човека проверено поверење Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 постоји "српска магаза", слична тематика... http://www.srpskamagaza.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 а) ЗаДруга б) ЗаДругарство в) ЗаДружење ВИШЊА је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ја сам једном због проблема са мајсторима приликом извођења грађевинских и ентеријерских радова дошао на идеју да направим сајт "Добар мајстор - Лош мајстор" и да се ту пуни база и евидентирају добри и лоши мајстори...да не зовеш свакога у кућу да ти ради...мислим да је и даље добра идеја...само немам времена за то.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 будимо људи иако смо срби Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Daj daj daj! ceo strip ovde http://issuu.com/janez.citroen/docs/dajdajdaj Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука