GeniusAtWork Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Bolje je ubiti ga u utrobi i spasiti ga od pakla zemaljskog i nebeskog. Da su tvoji roditelji tako razmišljali, sad ne bi pisao po forumu... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Bolje je ubiti ga u utrobi i spasiti ga od pakla zemaljskog i nebeskog. Nakon ovoga poštediću sebe ove teme...trebala sam i ranije. feeble је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Da su tvoji roditelji tako razmišljali, sad ne bi pisao po forumu... I to bi bila neka steta? razmisli jos jednom xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Mislim da Pedja nije bukvalno napisao ono što je napisao, verovatno je neku poruku želeo da pošalje, ili nije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Nakon ovoga poštediću sebe ove teme...trebala sam i ranije. Па није то до теме мила, већ до људи што би да се играју неког бога и да они пресуђују кад ће се ко родити а кад неће. Ко да људи живот и рађање устојише а не Отац наш. Не одустај јер тако испада да су уништитељи истрајнији и да им олакшавамо пут,не иде..... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Mislim da Pedja nije bukvalno napisao ono što je napisao, verovatno je neku poruku želeo da pošalje, ili nije? Bukvalno sam mislio. Gde sam pogresio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Па није то до теме мила, већ до људи што би да се играју неког бога и да они пресуђују кад ће се ко родити а кад неће. Ко да људи живот и рађање устојише а не Отац наш. Не одустај јер тако испада да су уништитељи истрајнији и да им олакшавамо пут,не иде..... izvini Nana , ali ja ovde nisam nikog videla ko se igra Boga jednostavno u ovom svetu na žalost , ne misle svi da Bog postoji ko je hrišćanin neće otići na abortus a ko nije , šta sa njim ? naturati mu Boga i hrišćanska pravila na glavu ? zašto ? neko je napisao da muslimanima nije ubistvo do 4 meseca i šta sad ja treba da kažem da je on ubica ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Bolje je ubiti ga u utrobi i spasiti ga od pakla zemaljskog i nebeskog. Ја сам за делимичну дозволу абортуса из одређених личних разлога и то сам написао да не понављам поново али брате теби неко озбиљно дрма кавез. nana је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Bukvalno sam mislio. Gde sam pogresio? ako si bukvalno mislio , onda prvo skini starca sa svoje profilne slike tu je tvoja prva greška nana је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 izvini Nana , ali ja ovde nisam nikog videla ko se igra Boga jednostavno u ovom svetu na žalost , ne misle svi da Bog postoji ko je hrišćanin neće otići na abortus a ko nije , šta sa njim ? naturati mu Boga i hrišćanska pravila na glavu ? zašto ? neko je napisao da muslimanima nije ubistvo do 4 meseca i šta sad ja treba da kažem da je on ubica ? Da, treba sa kažeš to Ti to odobravaš? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Bukvalno sam mislio. Gde sam pogresio? sad se zezaš sa mnom, jel tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Da, treba sa kažeš to Ti to odobravaš? molim te pročitaj šta sam ja sve napisala kad budeš pročitala nećeš me to pitati није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Не дао бог никоме да дође у ситуацију да одлучи да ли абортус исправан или не у реалном животу. Да наставимо да пишемо За или Против или неодлучно... Али да се не вређамо није умесно. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 molim te pročitaj šta sam ja sve napisala kad budeš pročitala nećeš me to pitati Vjeruj da sam pročitala svako slovo ove teme, da mi je već muka...samo me interesuje kakva je tvoja funkcija ovdje...saobraćajac? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Vjeruj da sam pročitala svako slovo ove teme, da mi je već muka...samo me interesuje kakva je tvoja funkcija ovdje...saobraćajac? a tvoja ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука