draganzzz Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Papa: Zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima? Izvor: Tanjug Papa Franja je danas izjavio da se čak i on pita zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, kao što su žrtve tajfuna koji je nedavno pogodio Filipine. Beta / AP Photo/Gregorio Borgia "Pitamo se zašto se te stvari događaju, a objašnjenja nema", rekao je papa posle sastanka sa biskupom iz Manile, Luisom Antoniom Tagleom. "U ovo vreme patnji, stalno se pitamo 'zašto' i onda nam je potrebna blagost Oca", kazao je papa, koji se sastao i sa članovima filipinske zajednice, prenela je italijanska agencija ANSA. Filipine je pre dve nedelje pogodio jedan od najrazornijih tajfuna u istoriji te zemlje, odnevši skoro 4.000 života. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=21&nav_id=780443 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Е папе, папе! Mironosica and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Zasto, i ja se pitam? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Божја воља. Не чуди мене што се питаш ти, него и папе! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Bozja volja da nas prati svud nevolja! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blackcoffee Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Loše stvari se dešavaju svim ljudima. feeble, Саша од Москве and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 As above, so below. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Cesto je bolje priznati da ne znas, nego se truditi da das odgovor po svaku cenu. draganzzz and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Читају ли ти римо-католици Свете Оце уопште? Свеце сами више не рађају. Немају Светитеље да дају одговоре на питања. Иван Дабижљевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Читају ли ти римо-католици Свете Оце уопште? Свеце сами више не рађају. Немају Светитеље да дају одговоре на питања. OK, sta je po tebi neki priblizan odgovor? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Читају ли ти римо-католици Свете Оце уопште? Свеце сами више не рађају. Немају Светитеље да дају одговоре на питања. Баш. Чуј Хришћанин, а рече да одговора нема. Као да никад чуо није за божји промисао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Овај папа ме некако страшно подсећа на Тому Николића . Не знам зашто . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Бог нам шаље искушења да испита јачину наше вере у Њега. То је Божија Промисао.Мада мислим да и не треба да се питамо већ да прихватимо све што нас снађе. Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 По којој логици би добри људи требало да буду имуни на лоше ствари? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Zasto pravedni stradaju a nepravedni blaguju?! Jedno od pitanja od koga mi hriscani treba da bezimo u argumentaciji svoje vere(religije),posto bar ja jos nisam nasao smislen-logican odgovor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука