Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Вукашин Ковачевић рече У недељу носим на сунцокрет, каснићу два дана ал ионако кишурина стално, од недеље кажу лепо Da nisi malo zakasnio ? Kod nas je procvetao ima već nedelju dana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Broken рече Da nisi malo zakasnio ? Kod nas je procvetao ima već nedelju dana. ти горе у Бачкој? Овде се тек отвара Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Вукашин Ковачевић рече ти горе у Бачкој? Овде се тек отвара Banat. Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Broken рече Banat. Носио сам и у Банат неке године, радиле као на липи, добро меди код вас. Овде слабије. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Вукашин Ковачевић рече Носио сам и у Банат неке године, радиле као на липи, добро меди код вас. Овде слабије. Koliko dugo se baviš pčelarstvom ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Broken рече Koliko dugo se baviš pčelarstvom ? Шест година, имам сад 60, продавао па опет. Сам могу да радим 60. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Вукашин Ковачевић рече Шест година, имам сад 60, продавао па опет. Сам могу да радим 60. Super ! Kako ih seliš ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 пре 1 минут, Broken рече Super ! Kako ih seliš ? ЛР све, везивање, носиљка па патња. Написао сам на упознавању у Кани да ми је највећа амбиција да купим камион за ажејке Дијана. and Broken је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Управо сада, Вукашин Ковачевић рече Написао сам на упознавању у Кани да ми је највећа амбиција да купим камион за ажејке Da, to na žene deluje kao afrodizijak. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Ako hoćeš da nađeš ženu, slušaj mene...obuci pčelarsko odelo, okini koji selfie...okačiš sliku ovde i videćeš. Da ti ne bude neprijatno da to radiš sam, evo...mogu i ja da uradim isto. Naravno, samo kao vid podrške kolegi. Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 пре 1 минут, Broken рече Da, to na žene deluje kao afrodizijak. Једино можда на неке пчеларке, које знају колика је то вредност Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 пре 1 минут, Broken рече Ako hoćeš da nađeš ženu, slušaj mene...obuci pčelarsko odelo, okini koji selfie...okačiš sliku ovde i videćeš. Da ti ne bude neprijatno da to radiš sam, evo...mogu i ja da uradim isto. Naravno, samo kao vid podrške kolegi. а па не би ми било непријатно, само морам купим ново бело одело и рукавице, ово ми вечно усвињено прополисом и воском Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 On 1.5.2018. at 16:29, Broken рече pa nije to alergija, bar ne jaka. Ovo je normalno dok organizam ne stekne imunitet. Nekom treba duže, nekom kraće. Nemam nikakvu sistemski reakciju, samo lokalno. Ranije me drži po tri dana a sad niti boli niti svrbi, samo jos otok ima ali manji. Nije ni reakcija uvek ista. Zavisi os mesta uboda, količine otrova, koja te pcela bocne... Друже, може једно питање? Мене је једном ухватила гадна прехлада и на самом почетку прехладе ме је ујела пчела и то поштено. Али сутрадан кад сам устао - здрав. Нема температуре, прошла ме зачепљеност и цурење носа, нешто мало сам још дан-два кашљуцао али прошло ме је као магијом. Сад, ја сам читао да постоји прича да пчелињи отров изазове толико јак имунолошки одговор организма да у том налету почисти и све друге болести које нападају тело, али не знам да ли можда знаш нешто више о томе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука