Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Хе, чудо нисам ту тему покренуо пре, али рекох да и сада није касно... Лично мислим да јесте, мада није пресудно. На пример, ја сам као млад (еј, и сад сам млад!) слушао доста чврсту музику. И сада често јесте тако. Опет, моја Драгана слуша неке бозе типа Мерлин, Парни ваљак, Руж... у последње време и неке Турке, Индијце, шта ли су... Ја то некако у почетку нисам волео, мада и сад нешто претерано не волим, али сам прихватио и често заједно слушамо музику. Оне моје чупавце ипак волим да слушам сам У аслушању духовне музикуе се 100% налазимо. То волимо заједно, мада ја више византију а она оне монахиње-бакице из Ћелија Али добро је и то... Никола Поповић, Лидија Миленковић, Orthophill and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Није битно.. моја супруга и ја...се никада нисмо , нити ће мо се икада слагати око музике. Једва смо изабрали музику за вјенчање... ја слушам кантри, блуграс и рок, некада све заједно, судерн рок и блуграс кантри рок... а моја жена...страх ме и поновити.... ај си дед пипл :unbelieveble: :unbelieveble: п.с а брак нам је складан...а некада се чак и посвађамо... Gordana ., Лидија Миленковић, Arsenija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Raymond Red Reddington, Око музике се посвађате? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Одлична тема оче,бар за нас који смо велики аудиофили и пасионирани љубитељи музике. :good2: Слажем се да није пресудно,али кад би се на подфоруму познанство-брак,појавила нека рокерка, не бих се ни тренутка либио да успоставим контакт. Milan Nikolic and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Raymond Red Reddington, Око музике се посвађате? Ма јок, Бог нам дао слушалице. Обично...око глупости... опра може да снима емисије... ines је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Ма јок, Бог нам дао слушалице ја на пример увек волим увече да слушам радио емисије The Books of Knjige а моја жена их не подноси... зато ја ставим слушалице и колај-работа! Караконџула, Raymond Red Reddington, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 врста музике доста повлачи са собом и врсту животних ставова, тако нам је некако наметнуто можда, шта знам. А онда пробала са особом која воли исте песме као ја и опет ћорак. Лепо мени отац рекао кад сам му саопштила да се удајем:" Брзо ће те вратити..." Лидија Миленковић and pahulja је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 тако и ја...само сам се зезнуо...за гитару...електрику сам продао...остала само акустара... па свирање се деси само када оде са децом код пунице..тј..своје мајке... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 А баш слушам некидан попа на радио Беседа како говори да у православном браку супружници све раде заједно. Нема два телевизора, слушалице, ово, оно Gordana . and Vuk74 је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 врста музике доста повлачи са собом и врсту животних ставова, тако нам је некако наметнуто можда, шта знам. тешко..ја још нисам постао јужњачки реднек... али јесам српски демократа... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Raymond Red Reddington, пређи на дромбуље... Ма не знам... мени више није битно шта слуша, јесте ми било као у почетку. Сад углавном кажем: Опет слушаш те твоје Турке- а она одговори "Нису Турци, но Индијци"... Мој коментар је углавном: Мени је све то исто... бзвз... -ајде тамо, шта ти знаш... и ја одем тамо... Deki992, Raymond Red Reddington, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 А баш слушам некидан попа на радио Беседа како говори да у православном браку супружници све раде заједно. Нема два телевизора, слушалице, ово, оно Јел то неки монах? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 А баш слушам некидан попа на радио Беседа како говори да у православном браку супружници све раде заједно. Нема два телевизора, слушалице, ово, оно аха... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Жељко,А шта ти слушаш јадо мој? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Јел то неки монах? Није, млади поп, занесењак коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука