Jump to content

И Сека Алексић се придружила интернет дискусији, коју смо покренули поводом дилеме око менструације и причешћивања :)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Искрено, драго ми је да Сека размишља о Богу. Кад бисмо били у њеној кожи, схваили би да није то тако једноставно.

Нормално је да она има такве ставове. Нису сви читал Гриорија Двојеслова. Ја заиста мислим да је ипак она урадила праву ствар јер је занима Црква и има моју подршку.

Искрено имам и ја твит налог и булазним о свему и свачему без модератора , уредника па регион небруји . . .  Јуче јој севнуле га..це , прекјучер куца лоше јела.... Данас наставила са ставовима и питањима из Цркве где особе попут  не уђу  само кад је папарацо Скандала у Кнез Михаиловој а оне са зелењака пожуре на плаћени термин паљења свећа у саборној Цркви.... Сетимо се њених дубиоза и секташења из блиске прошлости!

Подели на овим сајтовима

@w.a.mozart

А шта онда да кажемо за људе на овом форуму? Овде су сви изабрани? Овде нико ништа није лупио? Нисам видео да си се овде бунио када неко прича о вери који није на "врхунском нивоу".

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

sve u svemu... jedan ridikulozan komentar pevačice u pokušaju koja, kao i sve fah kolegnice, sa godinama afirmiše materinski insEKT i tradiciju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Све то стоји, али то схватам као шоу бизнис у који су ушли и ако не играп по тим правилима- има да те нема...

НИсу сви као Марко Булат (чух да је дипломирао на теологији)...

Подели на овим сајтовима

@w.a.mozart

А шта онда да кажемо за људе на овом форуму? Овде су сви изабрани? Овде нико ништа није лупио? Нисам видео да си се овде бунио када неко прича о вери који није на "врхунском нивоу".

da al ovde sam ja mocart a ti tvrdiš da je istina u pivu, malo ćaskamo pa onda ugasimo komp i odemo na spavanje a ona je javna ličnost - da ne pominjem što pisanje na forumu obično nema blage veze sa životom... 

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

@w.a.mozart

Да и само нас 4000 иде у Рај.

:)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

sve u svemu... jedan ridikulozan komentar pevačice u pokušaju koja, kao i sve fah kolegnice, sa godinama afirmiše materinski insEKT i tradiciju

Што је одлично. доста су пропагирале разврат и неморал, па нису ваљале.

ај сад нека да покушају праве ствари, народ их слуша...

Подели на овим сајтовима

Што је одлично. доста су пропагирале разврат и неморал, па нису ваљале.

ај сад нека да покушају праве ствари, народ их слуша...

Некако ми уз певаљке иде тај разврат...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Pipika, narod reaguje na iskrenost a ne na promenu preko noći 

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

А покајање?

Можда је време да и ми ублажимо или ревидирамо наше ставове поводом естраде. Да их не узимамо гранде већ да видимо ко ту шта преде...

Подели на овим сајтовима

Рецимо, Јк проповеда атеистичку посланицу јавно у којој пише како ми откупљујемо своје грехе код попова лопова и сличне небулозе....па онда боље да не пљује три дана  него да тако што бљује

Подели на овим сајтовима

da al ovde sam ja mocart a ti tvrdiš da je istina u pivu, malo ćaskamo pa onda ugasimo komp i odemo na spavanje a ona je javna ličnost - da ne pominjem što pisanje na forumu obično nema blage veze sa životom... 

Да, јеси ти овде моцарт и ја пивопија, али на овај форум дође и Пера, Мика, Соња, Оља, које желе нешто да сазнају и онда виде моцарта и пивопију како лупе нешто или нешто корисно кажу. И сада ако сам овде под ником онда могу да лупам у 16? А једна Сека не може. Који су то аршини.

А то што се кријемо, не значи да смо и пред Богом скривени.

И да додам. Овде на форум дође више људи него што неке "познете" личности скупе људе на својим концертима, скуповима... Тако да сви ми имамо неку одговорност.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Ја лупам под својим именом и презименом, можда постанем славна па ћу бити у проблему.

Подели на овим сајтовима

Која естрада...то су *********, естрада није прошла код ових наших...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...