Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 мени је мало верски елитизам бљуц. Нема везе, сви смо грешни Volim_Sina_Bozjeg and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Па шта сви треба да буду доктори теологије да би причали о вери. Свако треба и на сваком месту да прича о вери. Као што су и раније на пијацама, трговима. Неко можда лупи, али ће неко и паметну да каже, па ће овај први да научи најбољи одговор. Sudija је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Ja znam raziliku između PMS i SMS verum est in beer, obi-wan, w.a.mozart and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 А о чему се ради? Шта је лупила... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Секи само могу да пљуну под прозор. ali ako su se pričestili , tri dana ne smeju da pljuju ! winter Јанко, Срђан Шијакињић, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Јел ми се само чини ил долази Сека на поуке и нова серија поред духовника и великодостојника " Питајте Секу ..." http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Ja znam raziliku između PMS i SMS пмс је ваљда Пишки Ми Се, онда је по тој логици смс - ... , иил можда да не напишем :.mislise. ? ИгорМ, verum est in beer, Gordana . and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Јел ми се само чини ил долази Сека на поуке и нова серија поред духовника и великодостојника " Питајте Секу ..." Искрено, драго ми је да Сека размишља о Богу. Кад бисмо били у њеној кожи, схваили би да није то тако једноставно. Нормално је да она има такве ставове. Нису сви читал Гриорија Двојеслова. Ја заиста мислим да је ипак она урадила праву ствар јер је занима Црква и има моју подршку. Gordana ., Лидија Миленковић and marko123 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @w.a.mocart Е и ти сада. Па шта сви треба да буду доктори теологије да би причали о вери. Свако треба и на сваком месту да прича о вери. Као што су и раније на пијацама, трговима. Неко можда лупи, али ће неко и паметну да каже, па ће овај први да научи. ne slažem se da svi treba da pričaju o veri, pogotove ne svuda... pitaćeš zašto - ne bacajte biser pred svinje https://www.pouke.org/forum/topic/30367-da-li-je-po%C5%BEeljno-da-svako-javno-i-gde-god-ho%C4%87e-pri%C4%8Da-o-veri/ Raymond Red Reddington and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 онда је по тој логици смс - ... , иил можда да не напишем :.mislise. ? spava mi se, šta se misliš Срђан Шијакињић, Саша од Москве and marko123 је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 ne slažem se da svi treba da pričaju o veri, pogotove ne svuda... pitaćeš zašto - ne bacajte biser pred svinje https://www.pouke.org/forum/topic/30367-da-li-je-po%C5%BEeljno-da-svako-javno-i-gde-god-ho%C4%87e-pri%C4%8Da-o-veri/ Слажем се... веру треба одвојити од политике, посла и јавних окупљања(кафана, слава итд) обично се заврши свађом.. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 пмс је ваљда Пишки Ми Се, онда је по тој логици смс - ... , иил можда да не напишем :.mislise. ? A ne,skraćenice koje izazivaju nevoljno obavljanje određenih fizioloških potreba su:SPS,DS,SNS,LDP,DS,LSD,DS,SRS,DS.... verum est in beer and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Слажем се... веру треба одвојити од политике, посла и јавних окупљања(кафана, слава итд) обично се заврши свађом.. a izreka ima i nastavak koji se uklapa u ovo gore što si rekao da ih ne pogaze nogama svojim, i okrenuvši se ne rastrgnu vas Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Искрено, драго ми је да Сека размишља о Богу. Кад бисмо били у њеној кожи, схваили би да није то тако једноставно. Нормално је да она има такве ставове. Нису сви читал Гриорија Двојеслова. Ја заиста мислим да је ипак она урадила праву ствар јер је занима Црква и има моју подршку. Искрено имам и ја твит налог и булазним о свему и свачему без модератора , уредника па регион небруји . . . Јуче јој севнуле га..це , прекјучер куца лоше јела.... Данас наставила са ставовима и питањима из Цркве где особе попут не уђу само кад је папарацо Скандала у Кнез Михаиловој а оне са зелењака пожуре на плаћени термин паљења свећа у саборној Цркви.... Сетимо се њених дубиоза и секташења из блиске прошлости! http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 sve u svemu... jedan ridikulozan komentar pevačice u pokušaju koja, kao i sve fah kolegnice, sa godinama afirmiše materinski insEKT i tradiciju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука