Баба Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Музика мало личи на ону из серије Игра престола. Комуњарски филм! Као партизански филм. Само су фалили Прле и Тихи. Видећемо какви ће бити остали делови. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Онако, могла је мало боља 1 епизода. Надам се да ће наставак бити бољи. orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Rat pocinje a oni piju i provode se kao i obicno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Дакле, вечерашњом епизодом "Напад", почело је емитовање, како је најављено, драмске триологије под називом "Равна гора" . Ако сте погледали, имате ли некакав утисак, премда је можда рано за такво што... За почетак, мени импонују неки технички детаљи, ХД формат, одличан избор глумаца који заиста личе на ђенерале Душана Симовића, Бору Мирковића и академика Слободана Јовановића, ово мало специјалних ефеката на крају епизоде... Имате ли ви неко запажање? YOKA and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Zeljko je bio brzi od tebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 20:06, grigorije22 рече Rat pocinje a oni piju i provode se kao i obicno. Неће ваљда гладни и жедни битке да бију!? verum est in beer and Manolis је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 20:07, grigorije22 рече Zeljko je bio brzi od tebe Спојено... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 20:06, grigorije22 рече Rat pocinje a oni piju i provode se kao i obicno. Било је и горих ствари, прослава рођендана а авиони поређани по стајанци да их Швабе лакше униште... Имаш на теми о Априлском рату... verum est in beer and Sudija је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Не могу се сад после једне одгледане серије, дати неки посебни утисци, али ми се чини да ће бити доста потресно ово гледати, много је бре патетично... Занимљиво да је Радош Бајић у првом дневнику пре емитовања ове прве епизоде рекао,да је циљ серије да се пробуде слободарска и патриотска осећања код младих људи ?! Да ли ће то млади схватити на прави начин... п.с. Е јадна ова Раковица,увек прво њу гађају... Драган Јашић, Ламех, мирођија and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 "Ево, овдена кажу како је био тај брод, па доживели бродолом и сви се подавили а само се један спас`о. Па се напослетку и тај удавио...Па ко ондак све то пише како је било?!" Поп Ћира и поп Спира zuti car, Баба, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 По првој епизоди се још ништа конкретно не може рећи (једино ми је онај са Лењиновом књигом сумњив, гарант ће бити неки комесар ). Полако, видећемо. Ја очекујем да буде добро. deda and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Његово височанство се нешто много бринуло за народ, чак ризикујући живот само да би видео авионе који бобмардирају Београд. Подсећа ме на сцене партизанских филмова где друг Тито ризикује живот и бори се... Мада није лоше за почетак. Видећемо шта ће бити даље. Ако буде само контра партизанским филмовима онда ми се неће свиђати. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 А данас су се у Таковској испред РТС-а појавили диносауруси да протествују... Фуј! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Иначе серије које прави Бајић некако одају утисак испразности. Глумци су сви заиста одлични. Текст и није неки. Али режија је очајна. То је тако и у овој серији. Све је набацано без неког реда, без неке дубље нити која повезује сцене. На основу ове прве серије имам утисак да ово неће бити ништа нарочито без обзира на идеологију која провејава из прве серије. Краљ Пера II је приказан као неки поспанко на дан бомбардовања Југославије. То је оно класична комуњарска представа о монархији. Не вреди ми да говорим да нигде краљ нема те привилегије да лежи докле му срце жели и да има свој дневни распоред претрпанији од обичног човека. Слуга који лети краљу да да папуче да не озебе истина провејава оно нешто брижно из слуге али је приказан тако сервилно како то само комуњаре умеју да прикажу људе привржене монархији. Војска која је дошла по краља одаје да се више боји краља него бомбардовања немачких авиона. То је такође једна бесмислица свакоме ко је познавао српску монархију. То мислим није тако ни код Енглеза...евентуално код неког кинеског цара. Војска по правилу дезоријентисана, команда безразложно љута на редове виси по кафанама док је судбина државе на обичним редовима који гину при првом удару. Још једна комунистичка подвала. Професор Слободан Јовановић и читав онај разговор у згради владе је приказан небулозно, уопште ми није јасно шта је наш великан Слободан Јовановић хтео да каже оним говором значи крајње неповезана прича. Хрват је приказан као уштва која жели да држава пропадне и Срби цркну. Ни то није тачно јер у краљевини Југославији је био добар део Хрвата монархиста и лојалних грађана Југославије. Нарочито оних који су били при влади. Наравно имали су своје ставове и аспирације али ово је без везе приказ једног Хрвата тотално јадно и дебилно. Срђан Шијакињић, nedeljko, Vaske and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука