Јелина Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Јер брани мале људе, а то њима вређа великост. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 @ Страхиња Матковић Зато јер се "наљутио" без разлога, мислећи да се нећемо сетити рођендана му! Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Зато што без разлога мења редослед речи у реченици. Милан Ракић and Николa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Milan Zato što tko hoda ne trči Jelina A zašto da ne? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 A što plačeš mila šćeri? Ban nana, Николa and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Бан свима, зато што само нас неколико суделује у овом Моцијевом замешатељству! Дајмо прилику и другима! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Aoooo. Ban "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 <br />Obzirom da Rakic voli da leti ,letece sa sajta <br /><br /> Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 @ Milan zato što bi sve banovao, a samo nas nekoliko sudeluje u ovom Mocijevom zamešateljstvu! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 @ Bićko Oooo Admin na usluzi. Ban. @Nikola Zato što mu drvo ne pleše "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Зато што је подељена личност! Тако му аватарска слика "каже" мислим на Бићанића Дејан and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ne može od aviona da napravi klimu. Ban nana and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 зато што размишља о клими..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Na ivici je bazena. Baaaan "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 O mister taliman talili BANana Јелина, Милан Ракић and Oglo је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука