Sanja Т. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зато што не разазнајем животињу са аватара :.mislise. бан Никола Поповић, Биљана and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Zato što je anti-karakondžulaški raspoložen , kao i ostali . P.S. : Naravno , svi imaju pravo da banuju karakondžule , zato što je poznato da noćni demoni na našim prostorima imaju najslabiji lobi ! P. P. S. : Posvećeno Nikoli Popoviću , samo sam kasno pritisnuo taster ! Никола Поповић, Gordana . and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зато што нема разумевања за анти-караконџуле, где му је отвореност духа! Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зато што сам се провукла прошли пут Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 чек, чек, ти себе банујеш? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ban , zato što sada nećeš uspjeti da se provučeš bez njega . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ban za mene samog , zato što vazda kasnim ! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Због "народних умотворина" 8086.gif Караконџула and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 zbog dima jer gde ga ima ima i vatre Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 zato što ne zna ko je : Mozart ili Saveta ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 zato što misli da ne znam ko sam Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@w.a.mozart, Veliki ban, jer nas navuce na ovo. Јанко, nana, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 sveti Bananije veliki Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 sveti voli Boga Драгана Милошевић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Због доњих цртица Биљана је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука