Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ima crno bijeli avatar "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 previše pronicljiv....preeeeeeviše...ban ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ima viška slova na tastaturi Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што није узео нпр. овога за аватара... Oglo and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ima viška slova na tastaturi izdajica...ban ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што није узео нпр. овога за аватара... Ovaj se zove Oglo. Baš tako mu je ime verum est in beer and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 ban zato što pere zube petardama Ђуро Станивук, Gordana ., verum est in beer and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 зато што другога исмејава..... Oglo and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што је направила филм против нас. JESSY and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 eto tako...ban verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 što joj se može verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што се црни ухватио за мене, а зна да сам цео живот скинс Милан Ракић, Gordana . and Oglo је реаговао/ла на ово 3 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 reklamira alkohol verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што је најгори од све деце. Ем црн, ем антиалкохоличар. orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 evo njega opet...banuj, ne banuj ništa mu ne možeš ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука