Наца Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Лидија Миленковић and DMK је реаговао/ла на ово 2 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Volim_Sina_Bozjeg, Драшко and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 obi-wan, Драшко and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 obi-wan and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Plovi ladja ka Carstvu i mi u njoj obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 - Nađa: „Veronauku volim zato što mi je na času lepo i što učimo o Bogu.“- Sofija: „Ja volim da slušam kad nam veroučitelj priča o svecima i Slavama.“- Branko: „Zato što učimo i crtamo crkvu.“- Marko: „Ja volim časove veronauke zato što hoću, kad porastem, da budem pop. Bolje mi je da budem pop nego veroučitelj, jer oni krste decu, a veroučitelji ne krste.“- Kosta: „Na veronauci sam naučio da je Bog u našim srcima, a ne svuda oko nas. I mi ga ljubimo kada se molimo, a ne možemo da ga pipnemo. Možemo samo da ga osećamo i volimo.“- Damjan: „Ja bih voleo da budem Bog zato što je On slobodan i što On može sve. I što ga svi ljudi vole. A i lakše bi mi bilo da budem Bog, nego đak!“ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука