obi-wan Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 2 часа, Broken рече ima ovdi nesta i za tebe. Sad, ne znam je l` "nesto" ili "mesta". Ako je "mesta" - moze, nema nista protiv; imam i ja kocke, samo krupniji model. Ako je "nesto" (na temi)... pa... moz` da se probere... Broken and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 3 минута, obi-wan рече Sad, ne znam je l` "nesto" ili "mesta". Ako je "mesta" - moze, nema nista protiv; imam i ja kocke, samo krupniji model. Ako je "nesto" (na temi)... pa... moz` da se probere... Mislio sam na star wars figurice. Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 Управо сада, Broken рече Mislio sam na star wars figurice. A toooo... Broken and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2020 Пријави Подели Написано Август 24, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука