Wlof Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 @@Odahviing, Meni se cini da ti malo trolujes,posto mi ne odgovaras na vazna pitanja i jos si vise kontradiktivan. i sudeci na tvojim prehodnim porukama lepo se zabavljas, pa ne vidim pojentu pisanja vise. CecaV and Филозоф је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Daj nek neko već jednom kaže (slaže!, biće mu oprošteno ) da je Darwinu sam Bog diktirao "Poreklo Vrsta" ! Nije mu diktirao da jeste on bi ga potpisao. Više me muče pravoslavci koji od svega i svačega mogu doći do Boga. I imam puna prava da na ovom sajtu govorim šta mislim. Darwin je potpuno nebitan čovečuljak. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Nije mu diktirao da jeste on bi ga potpisao. Više me muče pravoslavci koji od svega i svačega mogu doći do Boga. I imam puna prava da na ovom sajtu govorim šta mislim. Darwin je potpuno nebitan čovečuljak. Tom nebitnom coveculjku se zahvali kad budes sledeci put trebao da popijes lek. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Tom nebitnom coveculjku se zahvali kad budes sledeci put trebao da popijes lek. :fmqmtx: Ovaj forum se pretvorio u lakrdiju. Тања1, grigorije22 and Number15648 је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 Tom nebitnom coveculjku se zahvali kad budes sledeci put trebao da popijes lek. Ti mene ne razumeš....Darwin ako je došao do ičega dobrog on je to uradio isključivo sa Božjom pomoći. To je trebalo Darwin i da potpiše a ne da mu se Crkva još i izvinjava. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/30230-три-авети-европске-цивилизације/ Три авети европске цивилизације Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Новембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2013 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/419775/Pronadjeni-ostaci-najstarijeg-bica-na-Zemlji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука