Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Има ли нека алтернатива козметици са којом смо преплављени? Каква су ваша искуства са сапунима, шампонима, сап. и пастама за бријање, итсл? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Искључиво сапун. Све остало је за метро и хомо сексуалце. Natasa., Срђан Ранђеловић, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Каква су ваша искуства са сапунима, шампонима, сап. и пастама за бријање, итсл? Vrlo losa ... izbegavati ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 bnenad92, Саша од Москве, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 imaš fenomenalan balzam posle brijanja - sebamed. Inače svi preparati ove nemačke firme su odlični... osim možda šampona koji su prosečni https://www.facebook.com/ivana.sebamed http://www.shopmania.rs/q-sebamed Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Не користим ништа после бријања, само хладну воду која ми највише прија. Разочаран сам у све пасте за бријање којих има у маркетима. Што се тиче шампона против перути, резултати су на кратке стазе. О сапунима за лице не смем ни да помислим. Свако ко има иоле осетљиву кожу мора да се разочарао у козметику са тв реклама. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Искључиво сапун. И то домаћи, никако куповни. Сам да га куваш. Да знаш шта је унутра. А не к`о она жена мачка што су тамо неке креме мазали па им попуцала кожа и свашта нешто. Било на телевизију. RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Postoji medicinska kozmetika, sebamed je jedna od njih, to jeste skuplje, ali bolje mi je da platim nego da se patim, inače mi je koža vrlo osetljiva, pa osim dečijeg sapuna, kupim derma plus ili la roche posey - to je isto medicinska kozmetika, a ovo što se reklamira mi nikad nije prijalo, lepo odem u apoteku pa pitam šta je za osetljivu kožu Чунга Лунга and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Што се тиче шампона против перути, резултати су на кратке стазе. Ja koristim Mycoseb, proizvodi Hemofarm. Odličan je, ali mora stalno da se koristi, čim prestaneš da ga koristiš vrlo brzo se vraća perut. Jedina mana mu je što masti kosu, barem ja imam takvo iskustvo (a i nije baš jeftin ). w.a.mozart and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 И то домаћи, никако куповни. Сам да га куваш. Да знаш шта је унутра. Prvo pravilo Fight Club-a... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Искључиво сапун. Све остало је за метро и хомо сексуалце. Ovo si mnogo lepo primetio. No, cuvaj se sapuna, ako se sa njim pretera, lako moze da ti spere sve feromone. Stoga ga treba umereno dozirati, vise kao pomodni zacin, nego kao istinsku potrebu. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Nego, cime mazete bradu i fitiljite brkove? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ja koristim Mycoseb, proizvodi Hemofarm. Odličan je, ali mora stalno da se koristi, čim prestaneš da ga koristiš vrlo brzo se vraća perut. Jedina mana mu je što masti kosu, barem ja imam takvo iskustvo (a i nije baš jeftin ). То сам давно користио. Пошто се проблем погоршао, прешао сам на друге препарате. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Kad odem u prodavnicu da kupim nešto tako, pa šta mi prvo padne pod ruke to koristim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Онај 'жилетов' гел за бријање што се пуно рекламирао, стварно има нешто чудно у себи. Морао сам сваки дан да се бријем, јер ми је због тог гела невероватно брзо расла веома јака брада. Почео сам да сумњам како у те препарате стављају намерно средства за неприродно јачање и бујање браде. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука