Jump to content

Шта користите од хемије за личну хигијену?

Milan Nikolic

Препоручена порука

Има ли нека алтернатива козметици са којом смо преплављени? Каква су ваша искуства са сапунима, шампонима, сап. и пастама за бријање, итсл?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 39
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Каква су ваша искуства са сапунима, шампонима, сап. и пастама за бријање, итсл?

Vrlo losa ... izbegavati ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

imaš fenomenalan balzam posle brijanja - sebamed. Inače svi preparati ove nemačke firme su odlični... osim možda šampona koji su prosečni

https://www.facebook.com/ivana.sebamed

http://www.shopmania.rs/q-sebamed

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Не користим ништа после бријања, само хладну воду која ми највише прија.

Разочаран сам у све пасте за бријање којих има у маркетима. Што се тиче шампона против перути, резултати су на кратке стазе.

О сапунима за лице не смем ни да помислим. Свако ко има иоле осетљиву кожу мора да се разочарао у козметику са тв реклама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Искључиво сапун.

И то домаћи, никако куповни. Сам да га куваш.

Да знаш шта је унутра.

А не к`о она жена мачка што су тамо неке креме мазали па им попуцала кожа и свашта нешто. Било на телевизију.

Подели на овим сајтовима

Postoji medicinska kozmetika, sebamed je jedna od njih, to jeste skuplje, ali bolje mi je da platim nego da se patim, inače mi je koža vrlo osetljiva, pa osim dečijeg sapuna, kupim derma plus ili la roche posey - to je isto medicinska kozmetika, a ovo što se reklamira mi nikad nije prijalo, lepo odem u apoteku pa pitam šta je za osetljivu kožu

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Што се тиче шампона против перути, резултати су на кратке стазе.

Ja koristim Mycoseb, proizvodi Hemofarm. Odličan je, ali mora stalno da se koristi, čim prestaneš da ga koristiš vrlo brzo se vraća perut. Jedina mana mu je što masti kosu, barem ja imam takvo iskustvo (a i nije baš jeftin :) ).

Подели на овим сајтовима

И то домаћи, никако куповни. Сам да га куваш. Да знаш шта је унутра.

Prvo pravilo Fight Club-a...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Искључиво сапун.

Све остало је за метро и хомо сексуалце.

Ovo si mnogo lepo primetio. No, cuvaj se sapuna, ako se sa njim pretera, lako moze da ti spere sve feromone. Stoga ga treba umereno dozirati, vise kao pomodni zacin, nego kao istinsku potrebu.

• Волим 1

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Nego, cime mazete bradu i fitiljite brkove?

Подели на овим сајтовима

Ja koristim Mycoseb, proizvodi Hemofarm. Odličan je, ali mora stalno da se koristi, čim prestaneš da ga koristiš vrlo brzo se vraća perut. Jedina mana mu je što masti kosu, barem ja imam takvo iskustvo (a i nije baš jeftin :) ).

То сам давно користио. Пошто се проблем погоршао, прешао сам на друге препарате.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Онај 'жилетов' гел за бријање што се пуно рекламирао, стварно има нешто чудно у себи. Морао сам сваки дан да се бријем, јер ми је због тог гела невероватно брзо расла веома јака брада. Почео сам да сумњам како у те препарате стављају намерно средства за неприродно јачање и бујање браде. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...