Зорица екс Милева Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Цитат Ja sam tuzna vec neko vreme.Ne znam sto konkretno.Zapravo znam.Sve mi se skupilo! 0110_hahahaImala sam period kada se i meni sve skupilo :mad: sada je iza mene... 319.gif hvalaNe znam zasto imamo tolika iskusenja nesiguran "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Цитат smej.gif...временом ћеш полако да осећаш да јачаш... 4chsmu1 путем молитве бићете заједно...осећаћеш ту везу... smej.gif Bogorodicaaaaaa ће ти помоћи...молитва је најбољи лек... smej.gif smej.gif хвала пуно да овим дивним речима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Magdalena ,duso moja...tuga nasim mrtvima nista ne pomaze,cak odmaze...Mi treba da se molimo Bogu nih da smesti u mesta svetla,a nama da da snagu za molitvu. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Магдо,љубим те пуно!Немам речи...осим ових smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Да, Волгице, али како да не тугујем кад сам гледала патњу тог човека, кад сам гледала како се бори за дах, кад сам видела да се предао ? Не излазе ми те слике из главе. Никад га нисам видела болесног, а онда ми је одједном умирао пред очима, човек који ме је одгајио, који ми је био као прави отац. Верујем да је он сада на бољем месту, и да је срећан, али не могу да се радујем због растанка са њим, то ме боли, и боли ме што смо раздвојени, и боли ме што се мучио...све ме боли... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Цитат Да, Волгице, али како да не тугујем кад сам гледала патњу тог човека, кад сам гледала како се бори за дах, кад сам видела да се предао ? Не излазе ми те слике из главе. Никад га нисам видела болесног, а онда ми је одједном умирао пред очима, човек који ме је одгајио, који ми је био као прави отац. Верујем да је он сада на бољем месту, и да је срећан, али не могу да се радујем због растанка са њим, то ме боли, и боли ме што смо раздвојени, и боли ме што се мучио...све ме боли...Da,ljudi smo i tesko nam je da pojmimo sve ,a da ne tugujemo.Majka Vladike Nikolaja je sahranila sedmoro dece i govorila je :"Bog dao,Bog uzeo,Bogu hvala".Zaista hvala Bogu pa nam je dao da upoznamo ljude koji su rano otisli od nas...Znas ,ja sam isto neutesna u takvim situacijama.Otac mi je umro kada sam imala 10 god.na rukama mi umro...Kao dete nisam shvatala...Sada kazem Hvala Bogu,voleo me ,a to sto je umro je Bozija volja.Nije hriscanski tugovati...nase je da tu snagu usmerimo na molitvu,tako ce i njima biti lakse da se gore smeste. Bog ce ti dati snage da istrajes...sto ti zelim....Treba da dajemo milostinju cula sam da za svaki dar koji damo nasim mrtvima Bog oprasta po greh... "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Цитат Nije hriscanski tugovati...Али је људски...Знам да треба да се молим, све ме зове на молитву, моја душа и моје срце, све, јер кроз молитву чувам свог очуха и бринем о њему... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Цитат Цитат Nije hriscanski tugovati...Али је људски...Знам да треба да се молим, све ме зове на молитву, моја душа и моје срце, све, јер кроз молитву чувам свог очуха и бринем о њему... 4chsmu1 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 ...сваки губитак много боли, иако знамо истину... док смо у овом телу , то је тако...бол ће увек бити присутна у овом свету, али временом ћеш научити како да живиш са тим...поглед нека ти је увек управљен горе, ка небу, ка 0110_hahaha Bogorodicaaaaaa и биће много лакше... ...пронађи неку литературу која ће ти помоћи да прегураш овај најболнији период... 0205_whistling ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука