Arsenija Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 11:42, Manolis рече Баш је глупо што је 21. век, не могу да се извучем да је прање веша женски посо :Д Naravno da nije.Ne postoje muški i ženski poslovi .. ..Postoji samo hoću i neću. Ako muškarac dobro kuva,lepo bi bilo da to često radi da ne bi porodica umrala od neuhranjenosti .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 10:29, Жељко рече Bila je komunista, priznaj ! jok, bila je tradicionalni vernik, u mladosti čitala sveto pismo i svako veče se molila a i uvek se krstila pre jela, to mi je uvek bilo simpatično Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:11, feeble рече А они екстремнији се овако односе према људима који раде на шабат... Колико видим и они раде суботом, бодре раднике да боље раде. Као да су лесковчани, а бе feeble је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:08, verum est in beer рече ПС: који прашак користите? Језуитски "Рубел" наравно :ДДД verum est in beer and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:31, Manolis рече Језуитски "Рубел" наравно :ДДД Јел цркла? rahela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:34, Жељко рече Јел цркла? Наравно да није, баварска машина па још да цркне :Р verum est in beer and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Ми смо шоу као народ. Не ваља се прати веш недељом, не ваља свештеник после 12 да долази, прекривање огледала када неко умре, не гледа се телевизор, не сме се купати на Огњену Марију, св Илија ће да нас спржи громом... Најбоље да ништа не радимо, да нас којим случајем не задеси нешто страшно. Ми прихватисмо Нови Завет, али смо још остали у Старом. Ми паганштину никада нећемо искоренити, на жалост. Него ми је по некада жао неких људи колико су у страху да случајно не погреше у неким бабским веровањима. Сујеверје нас уништи. Важно је да се гледа да се не погреши у неким стварима које су небитне, а неважно је да ли ће отићи на Литургију, да ли ће постити, причестити... Manolis and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:37, Manolis рече Наравно да није, баварска машина па још да цркне :Р Плутон, zokakelt, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:37, verum est in beer рече Ми смо шоу као народ. Не ваља се прати веш недељом, не ваља свештеник после 12 да долази, прекривање огледала када неко умре, не гледа се телевизор, не сме се купати на Огњену Марију, св Илија ће да нас спржи громом... Најбоље да ништа не радимо, да нас којим случајем не задеси нешто страшно. Ми прихватисмо Нови Завет, али смо још остали у Старом. Ми паганштину никада нећемо искоренити, на жалост. Него ми је по некада жао неких људи колико су у страху да случајно не погреше у неким бабским веровањима. Сујеверје нас уништи. Важно је да се гледа да се не погреши у неким стварима које су небитне, а неважно је да ли ће отићи на Литургију, да ли ће постити, причестити... Ма пусти ти те приче ја не желим да поправљам веш машину сваке недеље. Или плати ти мени лепо за поправке па ја нећу бити бојажљив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:37, Manolis рече Наравно да није, баварска машина па још да цркне :Р Ма није цркла зато што си ти шокац а не зато што је баварска. Ко зна како си се ти молио. Гарант си се молио да комшији православцу сутра дан цркне православна веш машина да би твоја изгурала данас. Manolis and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:40, Жељко рече Ма пусти ти те приче ја не желим да поправљам веш машину сваке недеље. Или плати ти мени лепо за поправке па ја нећу бити бојажљив. То не могу тренутно, али могу да ти дам један предлог. Када хоћеш недељом да переш веш, ти га пошаљи ко Манолиса да ти опере, јер код њега шљака без проблема, а и добар је дечко, учиниће. Једино ако ниси алергичан на Језуитски рубел Драгана Милошевић, Manolis and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:46, verum est in beer рече То не могу тренутно, али могу да ти дам један предлог. Када хоћеш недељом да переш веш, ти га пошаљи ко Манолиса да ти опере, јер код њега шљака без проблема, а и добар је дечко, учиниће. Једино ако ниси алергичан на Језуитски рубел Е јесам алергичан, сав се оспем од њега... кажем ја лепо, не вреди тај екомунизам никако ни у теорији ни у пракси А Манолис се само фолира да је добар дечко. Он је заправо лукави језуита. Видиш како православце убеђује да крше своје древно предање о веш машинама! Manolis, verum est in beer and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:44, Жељко рече Ма није цркла зато што си ти шокац а не зато што је баварска. Ко зна како си се ти молио. Гарант си се молио да комшији православцу сутра дан цркне православна веш машина да би твоја изгурала данас. На њемачком као и увијек! :Д http://www.youtube.com/watch?v=2vhtyIXpQDc Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 On 10. 11. 2013. at 14:49, Жељко рече А Манолис се само фолира да је добар дечко. Он је заправо лукави језуита. Видиш како православце убеђује да крше своје древно предање о веш машинама! умирем!!! zokakelt, Драгана Милошевић and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Teolozi opredelite se vec jednom. Na brzinu nadjoh ovaj odgovor http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?did=1&qa=2004, a ima ih jos mnooogo slicnih. Potpuno suprotne odgovore dobijamo, mi neuki, od vas skolovanih. Jos kad uzmemo u obzir ono cemu su nas ucili stari,pitamo se ko je lud, a ko zbunjen. I molim, bez nadmenosti i podsmevanja, jer nam upravo VI dajetne kontradiktorne informacije. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука